Canik'te Cumhur İttifakı SKM Açılışı için Davet

TAKİP ET

Cumhur İttifakı AK Parti Canik Seçim Koordinasyon Merkezi'nin açılışı, 25 Şubat Pazar günü Canik Karşıyaka Mahallesi'nde gerçekleşecek. Belediye Başkanı ve Başkan Adayı İbrahim Sandıkçı'nın ev sahipliğindeki tören, saat 16.30'da başlayacak.

Canik Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı AK Parti'nin Canik Belediye Başkan Adayı İbrahim Sandıkçı, Canik'e hizmet ve eserlerle değer katma sözünü yineledi. "Türkiye Yüzyılı'na yakışır hizmetlerle ilçemize katkı sağlamaya devam edeceğiz" diyen Sandıkçı, bu vizyon doğrultusunda önemli bir adım daha atıyor. Cumhur İttifakı AK Parti Canik Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM), Canik Karşıyaka Mahallesi'nde düzenlenecek olan açılış töreniyle kapılarını açıyor. 25 Şubat 2024 Pazar günü saat 16.30'da gerçekleştirilecek olan açılış törenine, bölge halkı ve önemli siyasi figürler davet edildi.

İbrahim Sandıkçı'dan Davet Mesajı

Canik Belediye Başkanı ve aynı zamanda Cumhur İttifakı'nın Canik Belediye Başkan adayı olan İbrahim Sandıkçı, görev süresi boyunca gerçekleştirilen yatırım ve projelerle ilçenin kalkınmasına önemli katkılarda bulunduklarını belirtti. Sandıkçı, "Göreve geldiğimiz ilk günden itibaren, Canik'imizin daha iyi yarınları için durmaksızın çalıştık. Bu süreçte, ilçemize değer katan her eser ve hizmetle, 'Türkiye Yüzyılı' vizyonumuza uygun adımlar attık. Şimdi de Cumhur İttifakı AK Parti Canik Seçim Koordinasyon Merkezimizin açılışıyla yeni bir döneme adım atıyoruz. Tüm Canik halkını, bu önemli günümüzde yanımızda olmaya davet ediyorum" dedi.

Açılış töreni, AK Parti ve MHP'nin Samsun Milletvekilleri de dahil olmak üzere, siyaset ve toplumun çeşitli kesimlerinden önemli isimleri bir araya getirecek. Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı'nın liderliğinde, Cumhur İttifakı AK Parti Canik SKM, ilçenin sosyal ve ekonomik gelişimine katkıda bulunacak projelerin merkezi olmayı hedefliyor. Canik halkı, bu önemli açılışa katılarak, ilçenin geleceğine yönelik adımlarda söz sahibi olma fırsatı bulacak.

ak parti canik ibrahim sandıkçı