Canik'te Ramazan  akşamları başka 

TAKİP ET

Samsun'un Canik ilçesinde çocuklar için düzenlenen 'Şehr-i Canik Ramazan Serüveni' ile çocuklar Ramazan ayını sevinç ve coşkuyla geçiriyor.   

Samsun Canik Belediyesi'nin ilçede Ramazan ayı boyunca çocuklar için etkinlikler düzenlediği, oruca teşvik ödülleri ile hediyeler ve ikramlar verdiği, Şehr-i Canik Ramazan Serüveni etkinlikleri ile çocuklar unutulmaz bir Ramazan ayı geçiriyor. 

ÇOK ÖZEL 
ETKİNLİKLER 

Bu Ramazan ilçede Şehr-i Canik Ramazan Serüveni etkinliklerinin ilk durağı olan Hasköy Mahallesi'nde çocuklarla bir araya gelen Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, onlarla birlikte mahallede kurulan sahnede düzenlenen gösterileri izledi. Çocuklara ikramlarda bulunan Başkan Sandıkçı, onlara hediyeler de verdi. Etkinlikte çocuklarla birlikte oyunlar oynayan Başkan İbrahim Sandıkçı, Ramazan ayı boyunca ilçedeki çocuklar için özel etkinlikler düzenlemeye devam edeceklerini söyledi. 
Canik Belediyesi tarafından yapılan açıklamada, Şehr-i Canik Ramazan Servüveni etkinlik çadırının her hafta sonu farklı bir mahalleye kurulacağı bildirildi. İHA 

Çocuklara ikramlarda bulunan Başkan Sandıkçı, onlara hediyeler de verdi.