Canik'te Ramazan coşkusu mahallede

TAKİP ET

Samsun'un Canik ilçesinde geleneksel Ramazan kültürünü yaşatmak için çeşitli sahne gösterileri, ödüllü yarışmalar ve birçok farklı etkinliğin yer aldığı 'Şehr-i Canik Ramazan Serüveni' düzenlendi

Canik Belediyesi, geleneksel hale getirdiği 'Şehr-i Canik Ramazan Serüveni' etkinlikleriyle yine unutulmaz Ramazan günlerine imza atacak. Hacivat ve Karagöz gösterileri, akrobasi gösterileri, ikramlar, müzikal oyunlar ve ödüllü yarışmaların gerçekleştirileceği Şehr-i Canik Ramazan Serüveni programlarında çocuklar ve gençler özel etkinliklerde buluşacak.

Çocukları ve gençleri geleneksel Türk Ramazan şenlikleriyle tanıştırmayı amaçladıklarını ifade eden Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, "Canik'te geleneksel Ramazan kültürümüzü sürdürecek, çocuklarımızı ve gençlerimizi hediyelerle buluşturacağız" dedi. 

Canik Belediyesi tarafından yapılan açıklamada; Şehr-i Canik Ramazan Serüveni program çadırının belirlenen günlerde farklı mahallelere kurulacağı bildirildi. Etkinlik takvimi sosyal medya hesapları üzerinden paylaşılacak.
 

Samsun Samsun Haber Canik Ramazan Şenlik Mahalle Coşku Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı