Canik'te tıkanan mazgallar açıldı

TAKİP ET

Canik Belediyesi vatandaşların mağdur olmasını engellemek için sağanak yağışa anında müdahale etti.

Samsun'da etkisi gösteren sağanak yağmurun neden olduğu su birikintilerini bertaraf etmek için sahaya çıkan Canik Belediyesi ekipleri, özellikle Belediyeevleri kavşağında yoğun mesai harcadı.

Sağanak yağmurun etkili olduğu bölgelere süratle müdahale ederek vatandaşların mağduriyet yaşamaması adına çalışmalarını büyük bir gayretle gerçekleştiren ekipleri sahada koordine eden Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, vatandaşları ziyaret ederek taleplerini dinledi. Vatandaşlar tarafından çağrı merkezine iletilen talepler doğrultusunda ekipler, mazgal ve yağmur suyu gider temizleme çalışmalarını gerçekleştirdi. 

EKİPLERİMİZ SAHADA OLACAK

Başkan İbrahim Sandıkçı, "Şehrimizde etkisini gösteren ve bu hafta devam etmesi beklenen şiddetli yağmurlardan vatandaşlarımızın olumsuz bir şekilde etkilenmemesi adına ekiplerimizle birlikte çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Merkez ve kırsal mahallelerimizde gerekli tedbirleri almış bulunmaktayız. Vatandaşlarımızın sağanak yağışlar karşısında herhangi bir mağduriyet yaşamamaları adına 7/24 ekiplerimizle sahadayız" dedi.

Canik Belediyesi tarafından yapılan açıklamada vatandaşların sağanak yağışlardan dolayı yaşayabileceği olumsuz durumlarda belediyenin 444 55 90 numaralı çağrı merkezine ulaşarak talepte bulunabileceği kaydedildi.