Canik'te her sabah 'sıcak çorba' ikramı

TAKİP ET

Canik Belediyesi ekipleri, soğuk kış günlerinde sağlık sorunları yaşayan vatandaşları hastanelere ulaştırırken, her sabah vatandaşlara sıcak çorba ikram ediyor

Canik Belediyesi, yoğun kar yağışının yaşandığı ilçede tüm ekipleriyle birlikte vatandaşa hizmet ulaştırmaya devam ediyor.

Yolda mahsur kalan vatandaşların yardımına koşan Arama Kurtarma (CAK) ekipleri, sağlık birimlerine ulaşamayan vatandaşları evinden alarak hastaneye ulaştırdı. 

HASTALARA ULAŞILDI
Kırsalda kar yüksekliğinin 1,5 metreye ulaştığını ifade eden Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, "Ekiplerimiz kanser tedavisi gören bir hastayı evinden alarak hastaneye ulaştırdı. Diyaliz hastası olan yaşlı bir amcamızı sağlık merkezine ulaştırdı. Yine kırsal bölgede hasta olan çocuklarımızı hastaneye ulaştırdık. İlaç temin edemeyen hastalarımıza ekiplerimiz aracılığıyla ilaçlarını ulaştırıyoruz" dedi.

Soğuk ve kardan etkilenmemeleri için sokakta yaşayan can dostları yardımsız bırakmayan ve olumsuz hava koşullarına rağmen ihtiyaç sahibi vatandaşlara sıcak yemek ulaştırmayı ihmal etmeyen Canik Belediyesi, ‘Gönül Sofrası’ ekibiyle sabahın erken saatlerinde işe giden vatandaşlara sıcak çorba ikramında bulunmaya devam ediyor.

'Gönül Sofrası' ekibi, sabahın erken saatlerinde işe giden vatandaşlara sıcak çorba ikram ediyor.

Arama Kurtarma (CAK) ekipleri, sağlık birimlerine ulaşamayan vatandaşları evinden alarak hastaneye ulaştırdı. Tolgahan ÇAĞLAR