Çarşamba Belediyesi Spor Akademisi Kurslarında Farkını Gösteriyor

TAKİP ET

Çarşamba Belediyesi tarafından ücretsiz olarak açılan Spor Akademisi Hazırlık Kursları devam ediyor. PMYO, BESYO, MSÜ hedefleyen adaylar uzman eğitimciler eşliğinde özel yetenek sınavlarına hazırlanma imkanı buluyor. 

YETENEK SINAVLARINA HAZIRLANDILAR

Çarşamba Belediyesi, Spor Akademisi Hazırlık Kursları ile gençleri desteklemeye devam ediyor. Polis Meslek Yüksekokulu (PMYO), Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulları (BESYO) ve Milli Savunma Üniversitesi (MSÜ) hedefiyle çalışan adaylar, uzman eğitimciler eşliğinde özel yetenek sınavlarına hazırlanma imkanı buluyor. 29. Dönem POMEM sonuçlarına göre, kursiyerlerden; kadınlarda 19, erkeklerde 33 kişi mülakatları başarıyla tamamlayarak polislik mesleğine ilk adımını attı. 

Halit Doğan

DENEYİMLİ EĞİTMEN KADRO

Çarşamba Belediye Başkanı Halit Doğan, Çarşamba Belediyesi olarak gençleri destekleyen, hayatlarına dokunan her türlü faaliyette yer almaktan mutluluk duyduklarını söyleyerek, "Spor Akademisi hazırlık kurslarımızda adaylarımız için deneyimli eğitmen kadromuzla eğitimlerimizi sürdürüyoruz. Gençlerimizin Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokullarına başarıyla girebilmelerini, emniyet mensubu olabilme isteğiyle gelen adaylarımızın da üniformalarını giyerek vatana ve millete hayırlı emniyet mensubu olmalarını umut ediyoruz" dedi.

GELİŞİME KATKI SUNUYOR

Başkan Doğan, "Kurslarımızın, gençlerimizin gelişimine sunduğu katkıyı ve başarılarındaki payı gördükçe, yaptığımız işlerin ne kadar değerli olduğunun anlıyoruz. Bu yıl 29. Dönem POMEM için çalışan adaylarımızdan kadınlarda 19 asil, 7 yedek; erkeklerde 33 asil, 7 yedek olmak üzere toplam 52 asil, 14 yedek başarı elde ettik. Tüm adaylarımızı, kursiyerlerimizi tebrik ediyorum. Umarım emniyetimizin güzide bir mensubu olarak polislik mesleğine adım atarak, mesleklerini icra etmeye devam edecekler” diye konuştu.  

Zekai ANIL