Çarşamba'da Derbi Hazırlıkları Sürüyor

TAKİP ET

Bölgesel Amatör Lig 4. Grupta mücadele eden Çarşambaspor, Samsun derbisinde karşılaşacağı Atakum Belediyespor maçı hazırlıklarını Teknik Direktör Mehmet Seçkin nezaretinde sürdürüyor. Kulüp Başkanı Özkan Yıldırım, şampiyonluk yarışından önemli bir maça çıkacaklarını söyledi.

HAZIRLIKLAR SÜRÜYOR
Geçen hafta evinde konuk ettiği Sivas Cumhuriyet Üniversitesi’ni mağlup ederek ikinci devreye üç puanla başlayan Çarşambaspor’da Atakum Belediyespor’la oynayacağı derbi hazırlıklarını sürdürüyor. İkinci devreye Cumhurbiyet Üniversitesi galibiyeti ile başladıklarını dile getiren Kulüp Başkanı Özkan Yıldırım, “İkinci devreye güzel başladık. Şimdi ise Atakum Belediyespor maçına odaklandık” dedi.

ÖNCELİK FAİR-PLAY
Şampiyonluk yarışından kopmadıklarını dile getiren Başkan Yıldırım, “Samsun’un iki güzide takımı karşı karşıya gelecek. Öncelikle fair-play çerçevesinde güzel bir karşılaşma olmasını temenni ediyorum. İyi olan kazansın” diye konuştu. Başkan Yıldırım, eksik oyuncularının olmadığını söyledi. Çarşambaspor ile Atakum Belediyespor arasında oynanacak olan karşılaşma Pazar günü saat 13.00’da başlayacak.  Zekai ANIL


Özkan Yıldırım