Çarşamba'da Futsal Heyecanı Başladı 

TAKİP ET

A Genç Erkekler Doğu Bölgesi futsal ilçe birinciliği müsabakaları 13 okulun katılımı ile Çarşamba Spor Salonu'nda start aldı. İlk gün müsabakaları büyük çekişmelere sahne oldu. 

Genç erkekler futsal Doğu Bölgesi günün ilk maçında Yıldıray Çınar Mesleki Teknik Anadolu Lisesi (M.T.A.L.) ile Yeşilırmak Anadolu İmam Hatip Lisesi karşı karşıya geldi. Yıldıray Çınar her iki yarıda bulduğu gollerle karşılaşmadan 6-3’lük skorla galip ayrılarak turnuvaya güzel başlangıç yaptı. Günün diğer maçında ise Salıpazarı Anadolu İmam Hatip Lisesi ile Çarşamba Mesleki Teknik Anadolu Lisesi karşılaştı. Maçın ilk yarısı 1-1 berabere sona ererken, çekişmeli geçen ikinci yarıda takımlar birer gol daha buldu ve skor 2-2’ye geldi. Salıpazarı temsilcisi son dakikada bulduğu golle sahadan 3-2 galip ayrıldı.

Diğer karşılaşmada Çarşamba Anadolu Lisesi ile Dikbıyık Anadolu Lisesi kozlarını paylaştı. İzleyenlerin büyük keyif aldığı müsabakanın ilk devresi atılan karşılıklı gollerle 1-1 berabere sona erdi. İkinci yarıda rakibine karşı etkili oyun ortaya koyan Dikbıyık Anadolu Lisesi karşılaşmada 2-1’lik üstünlük sağladı. Çarşamba Anadolu Lisesi bulduğu golle skora dengeyi getirdi. Müsabakanın bu skorla bitmesi beklenirken Çarşamba Anadolu Lisesi son saniye golü ile mücadeleden 3-2’lik skorla galip ayrıldı ve turnuvaya güzel bir başlangıç yapmış oldu.