Çarşamba'da İki Otomobil Çarpıştı 4 Kişi Yaralandı

TAKİP ET

Samsun'un Çarşamba ilçesinde, Çarşamba-Salıpazarı kara yolunda iki otomobilin çarpıştığı trafik kazası meydana geldi. Kazada, araç sürücüleri ve yolcular dahil olmak üzere toplam 4 kişi yaralandı. Yaralılar, hızla olay yerine sevk edilen ambulanslarla Çarşamba Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Samsun'un Çarşamba ilçesinde, Çarşamba-Salıpazarı kara yolunda meydana gelen trafik kazasında iki otomobil çarpıştı, 4 kişi yaralandı.

Kaza, Çarşamba ilçesi Çay Mahallesi mevkisinde gerçekleşti. B.A. yönetimindeki 06 BZE 239 plakalı otomobil ile E.K. idaresindeki 55 RR 098 plakalı otomobil henüz belirlenemeyen bir nedenle çarpıştı. Çarpışmanın şiddetiyle her iki araç da yol kenarına savruldu.

Kaza sonrası çevredeki diğer sürücülerin ihbarı üzerine olay yerine polis ve 112 Acil Sağlık ekipleri hızla yönlendirildi. Kazada, E.K. ve yanında bulunan M.U, M.A. ve M.M. isimli yolcular çeşitli yerlerinden yaralandı.

Yaralılar, olay yerine gelen ambulanslarla Çarşamba Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Hastaneye ulaşan yaralıların tedavilerine derhal başlandı ve sağlık durumlarının ciddiyeti hakkında henüz net bilgi verilmedi.

Çarşambada İki Otomobil Çarpıştı 4 Kişi Yaralandı trafik kazası kaza samsun haber