Çarşamba'da Kazanan Çıkmadı

TAKİP ET

Çarşambaspor, Samsun derbisinde evinde Büyükşehir Belediyespor'la karşılaştı. Yeşil-Beyazlı ekip 2-0 geriden geldiği mücadelenin ikinci devresinde bulduğu gollerle rakibi ile 2-2 berabere kalarak bir puanı hanesine yazdırdı. 

İLK YARIDA İKİ GOL
Bölgesel Amatör Lig 4. Grup 9. haftasında oynanan diğer derbide Çarşambaspor, kendi taraftarı önünde Samsun Büyükşehir Belediyespor’u konuk etti. Maça hızlı başlayan konuk ekip olurken 5. dakikada Caner’in golü ile 0-1 öne geçti. Büyükşehir Belediyespor, 15. dakikada Sönmez’in attığı golle farkı ikiye çıkardı (0-2). Çarşambaspor’un farkı azaltma çabaları sonuç vermezken devre konuk ekibin iki farklı üstünlüğü ile sona erdi.

POZİSYONLARI HARCADI
Karşılaşmanın ikinci devresini hızlı başlayan takım Çarşambaspor oldu. Mücadelenin 51. dakikasında Mert’in golü ile farkı bire indiren Yeşil-Beyazlı ekip baskılı oyununu sürdürdü. 73. dakikada gelişen Çarşambaspor atağında topla buluşan Nurettin, skora dengeyi getiren isim oldu (2-2). Beraberlik golünün ardından galibiyet için rakip yarı sahaya yerleşen ev sahibi ekip yakaladığı pozisyonları gole çeviremedi ve karşılaşma 2-2 berabere sona erdi.



HİÇ SUSMADILAR
Çarşambaspor'lu taraftarlar Samsun Büyükşehir Belediyespor'la oynanan Samsun derbisinde hiç susmadan destek verdi. 

Çarşambaspor ile Samsun Büyükşehir Belediyespor arasında oynanan Samsun derbisinde kazanan çıkmadı. Son haftaların flaş takımı olan Yeşil-Beyazlı ekip zirve yarışında çok önemli iki puanı kaçırdı. Çarşambaspor'lu taraftarlar 90 dakika boyunca hiç susmadan oyunculara destek verirken, müsabakanın bitiminde alınan bir puanla tribünleri buruk bir sevinçle terk etti. Taraftarlar rakip takım oyuncularına ve hakemlere de tepkisi vardı.