Çarşamba Depremin Yaralarını Sarmaya Gitti

TAKİP ET

Çarşamba Belediyesi'nin 50 personeli, iş makinaları ve 9 yardım TIR'ı deprem bölgesine ulaştı. Başkan Halit Doğan, "Bugünleri birlikte aşacağız, yaralarımızı birlikte saracağız" dedi.

Kahramanmaraş merkezli gerçekleşen ve birçok ilde hissedilen deprem sonrası Çarşamba Belediyesi ilçe genelinde sivil toplum kuruluşları ve odalarla koordineli bir şekilde yardım kampanyası başlattı.

Çarşamba Belediyesi personelleri, iş makinaları ve yardım TIR'lar deprem bölgesine ulaştı. Çarşamba’dan Elbistan’a 9 TIR yardım gönderildi. TIR ve iş makinaları deprem bölgesine gönderilmeye devam ediyor.

 

ÇARŞAMBA’DAN YARDIM 
EKİPLERİ BÖLGEYE ULAŞTI

"Bugünleri hep birlikte atlatacağız" diyen Çarşamba Belediye Başkanı Halit Doğan, "Gözümüz, kulağımız afet bölgesinden gelecek haberlerde. Umutlu bekleyişimiz sürüyor, dualarımız vatandaşlarımızla. Yardım TIR'larımız, iş makinalarımız ve 50 kişilik personel ekibimiz deprem bölgesindeler. Çarşamba Off-Road Kulübü, Çarşamba Genç İş Adamları Derneği ve Çarşambalı hemşehrilerimizin birlikte oluşturduğu battaniye, temizlik malzemeleri ve gıda paketlerinin yanı sıra odun ve fındık kabuğunu bölgeye göndermiş bulunuyoruz. Tüm hemşehrilerimize teşekkürlerimi sunuyorum. Bu kadar kısa bir sürede herkes gönlünden kopanı bizlere getirdiler, sağ olsunlar" dedi.

Afet bölgesine gönderilmek üzere kan bağışı çağrısında bulunan Başkan Halit Doğan, "11 Şubat Cumartesi gününe kadar her gün Zübeyde Hanım Meydanı'nda bulunacak Kızılay Kan Bağış noktasında kan bağışı yapmaya bekliyoruz" ifadelerini kullandı.

Diğer yandan yaşanan deprem felaketi sebebiyle Çarşamba Belediyesi'nin Şubat ayındaki tüm kültür sanat programları iptal edildi.

N. Alper CABBAR

Çarşamba Belediyesi personelleri, iş makinaları ve yardım TIR'lar deprem bölgesine ulaştı. Çarşamba'dan Elbistan'a 9 TIR yardım gönderildi.

YARDIMLAR BEYAZ MASA'YA

Çarşamba Belediye Başkanı Halit Doğan, "Depremzedelere kullanılmamış battaniye, kaban, çocuk montu, çocuk bezi ve kuru baklagil desteği sağlıyoruz. Deprem bölgesine yardım yapmak isteyen hemşehrilerimiz gerekli malzemeleri; 7/24 açık olan belediyemiz Beyaz Masa Birimi'ne Çarşamba günü saat 17.00'ye kadar ulaştırabilirler. Bugünleri birlikte aşacağız, yaralarımızı birlikte saracağız” diye konuştu.