Çarşamba için Kazan-Kazan: Ender Gür ve Halit Doğan İş Birliği

TAKİP ET

Cumhur İttifakı'nın Çarşamba Belediye Başkan Adayı Ender Gür, gönül ve hizmet belediyeciliği için Halit Doğan ile güç birliği yapıyor. İlçeye eşit hizmet anlayışıyla kazan-kazan stratejisi benimseyen ikili, Çarşamba'yı geleceğe taşımak için oy istiyor

Cumhur İttifakı'nın Çarşamba Belediye Başkan Adayı Ender Gür, seçim çalışmaları kapsamında her gün yoğun bir tempo içerisinde hemşehrileriyle buluşuyor. Son olarak Hasbahçe Mahallesi'nde Cumhur İttifakı AK Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Halit Doğan, MHP Samsun İl Başkanı Burhan Mucur ve ittifak partilerinin teşkilat üyelerinin katılımıyla coşkulu bir miting düzenledi. Bu mitingin yanı sıra Hacılıçay, Yeni Köseli, Karamustafalı, İstiklal, Çaltı, Hürriyet, Sığırtmaç ve Canlı mahallelerinde de halk buluşmaları gerçekleştirildi.

Ender Gür, bu buluşmalarda Çarşamba için hayata geçirecekleri projeleri anlatırken, Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Halit Doğan ile birlikte ilçeleri için gece gündüz demeden çalışacaklarını vurguladı.

Ayrıca, Çarşamba'nın hem Büyükşehir Belediyesi'nde Halit Doğan, hem de kendi başkanlığında gönül ve hizmet belediyeciliği ile tanışacağını ifade etti. Bu durumun ilçe için altın bir fırsat olduğunu belirten Gür, geçmişte Çarşamba'da büyükşehir belediye başkanlarının olmasına rağmen Halit Doğan gibi ilçeyi sokak sokak, cadde cadde bilen bir ismin bulunmadığını dile getirdi. Bu nedenle, Çarşamba'nın Halit Doğan'a ve kendilerine büyük destek vermesini istedi.

Ender Gür, herkesin kazanacağına inandıklarını ve bu nedenle kimseyi kaybetmemeye odaklanacaklarını belirtti. O mahalleden az oy alındığı, destek alınamadığı gibi düşüncelere kapılmayacaklarını vurguladı. Herkese ve her kesime eşit hizmet sunmayı hedeflediklerini, ilçenin merkezi hükümetin nimetlerinden faydalanması için ellerinden geleni yapacaklarını dile getirdi. Gür, yöneticilik birikimleri, iyi ilişkileri, gençlik enerjileri ve Çarşambalıların güveniyle ilçeyi daha ileriye taşıyacaklarını ifade etti.

Ender Gür samsun samsun haber samsun son dakika AK Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Halit Doğan