Çarşamba'lı Ragbiciler 3.Oldu

TAKİP ET

Çarşamba Belediye Spor Kulübü U-18 Erkek Ragbi Takımı Bafra Şehir Stadı'nda düzenlenen 7'li Ragbi şampiyonasında  Türkiye 3.'sü oldu.

EN DEĞERLİ OYUNCU KAPTAN YASİN

Türkiye Ragbi Federasyonu 2022-2023 yılı faaliyet programında yer alan U-18 Erkekler 7'li Ragbi Türkiye Şampiyonası 25 takım 300 sporcunun katılımı ile Samsun, Bafra Şehir Stadyumu’nda gerçekleştirildi. Turnuva ilimizi temsil eden Çarşamba Belediye Spor Kulübü U-18 Erkek Ragbi Takımı, karşılaşmalar sonunda U-18 Erkekler Türkiye 3.’lüğünü elde etti. Takımın kaptanı Yasin Macun, U-18 Erkekler 7’li Ragbi Türkiye Şampiyonası’nın en değerli oyuncusu seçildi.

DESTEĞE TEŞEKKÜR

Çarşamba Belediyespor Kulübü Ragbi Antrenörü Erkan Göral, “Türk ragbisinin kulüpler bazında en fazla takımın katıldığı U-18 Erkekler Türkiye Şampiyonası’nda gösterdikleri performans, savaşçı ve mücadeleci ruhlarından ötürü tebrik ederim. Çarşamba Belediye Başkanımız Halit Doğan’a desteklerinden ötürü teşekkür ederiz. Bu alt yapının baş mimarı olan önceki dönem Türkiye Ragbi Federasyonu Başkanımız Murat Pazan’a ve mevcut Başkanımız Murat Kapki’ye teşekkür ederim” dedi.