Çarşamba'nın Bilim Parkı'na ödül

TAKİP ET

Ankara Başkent Millet Bahçesi'nde gerçekleşen Tam Bana Göre Festival'de, Çarşamba Bilim Parkı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından ödüle layık görüldü.

AK Parti Yerel Yönetimler Başkanlığı tarafından, 5-9 Ekim tarihleri arasında Ankara Başkent Millet Bahçesi'nde düzenlenen 'Tam Bana Göre Festival', Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın teşrifleri ile kapılarını 5 Ekim Çarşamba günü ziyaretçilerine açtı. 

Çarşamba Belediye Başkanı Halit Doğan, Bilim Parkı ile Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından ödüle layık görüldü. Başkan Doğan ödülünü, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan’ın elinden aldı.
Festival için hazırlıklarını tamamlayarak Ankara’da yerini alan Çarşamba Belediyesi ekipleri, festival boyunca açtıkları stant ile Çarşamba’yı ve ilçede gençlere yönelik yapılan yatırımları tanıtacak. 

'GURUR VERİCİ'

Çarşamba Belediye Başkanı Halit Doğan, “Türkiye’de bir ilke imza atarak hayata geçirdiğimiz Bilim Merkezi'mizin bahçesinde yer alan Bilim Parkı'mız ile Cumhurbaşkanımız tarafından ödüle layık görüldük. Çok mutlu ve gururluyuz. İlçemizde, spor tesislerimizin yapımı, mevcut tesislerin güçlendirilmesi için çalışmalarımız hızıyla sürüyor. Eğitim kenti Çarşamba’mızda 3 fakülte, 2 meslek yüksekokuluna ev sahipliği yapıyoruz. Hayalimiz; aklı ve bilimi ön plana alan, yüreği milli değerlerimizle dolu olan gençlerimizin, toplumsal hayatın her alanında etkin rol aldıklarını görmek "dedi. 

Nazım AKPINAR