Çarşamba'nın Birincisi Fen Lisesi

TAKİP ET

Okullararası Genç Erkekler A Basketbol Çarşamba İlçe Birinciliği müsabakaları sona erdi. Çarşamba Fen Lisesi ile Ali Fuat Başgil Anadolu Lisesi il birinciliği maçlarına katılmaya hak kazandı. 

PERFORMANSLARI ALKIŞ ALDI  
Beş okulun katılımı ile düzenlenen Okul sporları A genç erkekler Çarşamba ilçe birinciliği müsabakaları sona erdi. Çarşamba Yeşilırmak Spor Salonu'nda oynanan ilk maçta Bulutoğlu Anadolu Lisesi ile Çarşamba İmam Hatip Anadolu Lisesi karşılaştı. Bulutoğlu Anadolu Lisesi ilk yarıyı 32-10 önde tamamladı. Müsabakanın ikinci yarısında da rakibine karşı etkili oyun ortaya koyan Bulutoğlu maçın bitiminde sahadan 55-17 galip ayrılırken turnuvayı 3. sırada tamamladı.


FIRTINA GİBİ BAŞLADI
Çarşamba ilçe final maçında ise Ali Fuat Başgil Anadolu Lisesi ile Çarşamba Fen Lisesi karşı karşıya geldi. Büyük çekişmelerin yaşandığı müsabakanın ilk yarısı Fen Lisesi'nin 33-25'lik üstünlüğü ile sona erdi. Müsabakanın ikinci devresine fırtına gibi başlayan Fen Lisesi farkı 22 sayıya kadar çıkardı. Müsabakada son dakikalara girildiğinde hareketlenen Ali Fuat Başgil farkı azaltmaya başlasa da rakibine 68-56 kaybederek ilçe ikincisi oldu. Genç kadınlar A Basketbol maçında Birey Koleji, Yunus Emre Mesleki Teknik Anadolu Lisesi'ni 38-24 mağlup eden Birey Koleji turnuvayı 3. sırada bitirdi.