Çarşambalı gençlerin 'POMEM' başarısı

TAKİP ET

Çarşamba Belediyesi Spor Akademisi Hazırlık Kursları'nda POMEM'e hazırlanan 65 kursiyer, sınavları başarıyla geçti. Başkan Halit Doğan, "Gençlerimizin başarılarıyla gurur duyuyoruz" dedi.

65 ADAY SINAVI KAZANDI

Çarşamba Belediyesi Spor Akademisi Hazırlık Kursları'nda ücretsiz olarak 28. Dönem Polis Meslek Eğitim Merkezi (POMEM) için hazırlanan kursiyerlerden; kadınlarda 12'si asil 1'i yedek, erkeklerde 34'ü asil 13’ü yedek olmak üzere toplam 65 aday sınavları kazandı. Sınavları başarıyla geçen kursiyerler ve aileleri ile bir araya gelen Çarşamba Belediye Başkanı Halit Doğan, "Hepsini canıgönülden tebrik ediyorum, Gençlerimizin başarılarıyla gurur duyuyoruz" dedi. 

BAŞARILARI GURURLANDIRDI

Spor Akademisi Hazırlık Kursları'nın gençler için çok etkili ve yararlı olduğunu belirten Başkan Halit Doğan, "Gençlerimiz, profesyonel antrenör kadromuzla sınavlara hazırlanma imkanı buluyorlar. Spor Akademisi'nin katkılarını gördükçe ne kadar güzel bir işe imza attığımızı tekrar görmüş oluyoruz. Biz her zaman gençlerimizin yanında olmaya, başarılarıyla gurur duymaya ve onları desteklemeye devam edeceğiz. Hepsine meslek hayatlarında başarılar diliyorum" diye konuştu.

Çarşamba Belediye Başkanı Halit Doğan, sınavlarını başarıyla geçen kursiyerler ve kursiyerlerin aileleri ile bir araya geldi.