Çarşambalı Öğrenci Türkiye Dördüncüsü Oldu

Çarşambalı Öğrenci Türkiye Dördüncüsü Oldu

TAKİP ET

Genç Bilaller Ezan Okuma Yarışması'nda Samsun'u temsil eden Ahmet Esat Kengil, Türkiye dördüncüsü oldu. Yarışma Mardin'de düzenlendi.

SAMSUNLU ÖĞRENCİ EZAN YARIŞMASINDA TÜRKİYE DÖRDÜNCÜSÜ OLDU

Din Öğretimi Genel Müdürlüğü tarafından organize edilen "Genç Bilaller Ezan Okuma Yarışması" Türkiye finalinde, Samsun’un Çarşamba ilçesinden önemli bir başarı geldi. Çarşamba Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencisi Ahmet Esat Kengil, Türkiye dördüncüsü olarak hem ailesini hem de memleketini gururlandırdı.

FİNAL MARDİN'DE YAPILDI

Yarışmanın Türkiye finali, Mardin Anadolu İmam Hatip Lisesi’nin ev sahipliğinde gerçekleştirildi. Türkiye'nin dört bir yanından ezan okuma konusunda yetenekli öğrenciler kıyasıya yarıştı.

Samsun’u temsilen yarışmaya katılan Ahmet Esat Kengil, sergilediği etkileyici performansla jüri üyelerinden tam not aldı ve Türkiye genelinde dördüncülüğü elde etti.

OKUL MÜDÜRÜNDEN TEBRİK MESAJI

Yarışmanın ardından konuşan Çarşamba Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Ömer Soylu, şu ifadeleri kullandı:

"Başta öğrencimiz Ahmet Esat Kengil olmak üzere, onu bu sürece hazırlayan danışman öğretmenimiz Kerim Dündar’ı, ailesini ve emeği geçen herkesi tebrik ediyoruz."