Çarşambaspor, Büyükşehir Belediyespor ve Atakum Belediyespor şampiyona yolunda

TAKİP ET

Samsun Amatör U18 Elit Ligi'nde play-off heyecanı sona erdi. Karşılaşmalar sonunda Çarşambaspor, Büyükşehir Belediyespor ve Atakum Belediyespor adını Türkiye Şampiyonasına yazdırdı.

MAÇ PROGRAMI BELİRLENECEK   

Samsun U18 Elit Lig play-off müsabakaları sona erdi. Kaliteli maçların oynandığı ve uzun süren lig maratonu sonrasında play-off grubunda ilk üçe giren takımlar belirlendi. Temsilcilerimizden Çarşambaspor, Büyükşehir Belediyespor ve Atakum Belediyespor Türkiye Şampiyonasına adını yazdırdı. Futbol İl temsilcisi Hasan Özbulut, açıklamasında Türkiye Şampiyonası 1. kademe programının bir iki gün içinde belirleneceğini söyledi. 

UZUN SOLUKLU MARATON

Samsun futbol il temsilcisi Hasan Özbulut, uzun maratonda sona geldiklerini ifade ederek, "Amatör U18 Elit Ligi oynanan play-off maçlarının ardından sona erdi. Son derece kaliteli ve fair-play kuralları çerçevesinde play-off grup maçlarını geride bıraktık. Türkiye Şampiyonasına gidecek olan takımlar son maçta belli oldu. Temsilcilerimiz Atakum Belediyespor, Çarşambaspor ve Büyükşehir Belediyespor'a başarılar diliyorum" dedi.