Çarşambaspor'da çifte transfer 

TAKİP ET

Bölgesel Amatör Lig temsilcilerimizden Çarşambaspor'da yeni sezon hazırlıkları devam ederken, yönetim savunmaya takviye yaptı. Yeşil-Beyazlı ekip geçen sezon Erkan Çam ve Muhammed Enes Demirtaş'ı transfer etti. 

ORTA SAHA VE SAVUNMAYA TAKVİYE
BAL’da 2022-2023 sezonu hafta sonu oynanacak olan müsabakalarla start alacak. Geçen sezon şansız bir şekilde 3. Lig’den BAL’a düşen Çarşambaspor’da deplasmanda oynanacak olan İskar Cumhuriyet Üniversitesi maçı hazırlıkları devam ederken, Yeşil-Beyazlı yönetim ise orta saha ve savunmaya takviye yaptı. Yeşil-Beyazlı ekip 2. Lig ekiplerinden Pazarspor’dan sağbek oyuncusu Erkan Çam ve Sultanbeylispor’dan orta saha oyuncusu Muhammed Enes Demirtaş’ı renklerine baladı.

HEDEF 3. LİG
Çarşambaspor Kulübü Başkanı Özkan Yıldırım, yaptığı açıklamada; “Yeni sezon için hazırlıklarımız devam ediyor. 3. Lig hedefi ile başlayacağımız sezonda daha güçlü bir kadro ile mücadele etmek adına bize katkı vereceğini düşündüğümüz Pazarspor’dan sağbek oyuncusu Erkan Çam ve Sultanbeylispor’dan orta saha oyuncusu Muhammed Enes Demirtaş’ı kadromuza dahil ettik. Her iki transferinde camiamıza hayırlı olmasını temenni ediyorum” şeklinde konuştu.