Çarşambaspor'da Tek Düşünce Galibiyet

TAKİP ET

Çarşambaspor Kulübü Başkanı Özkan Yıldırım, yeni sezon öncesinde tüm takımlara başarı diledi. Yıldırım, sezon sonunda şampiyonluk ipini göğüsleyip, şanssız bir şekilde düştükleri 3. Lige tekrar geri dönmek istediklerini söyledi. 

LİGE HAZIRIZ
Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Çarşambaspor’da İskar Cumhuriyet Üniversitesi maçı hazırlıkları devam ederken, Kulüp Başkanı Özkan Yıldırım, yeni sezona ilişkin açıklamalarda bulundu. Yıldırım, “Öncelikle sezonun tüm takımlara hayırlı olmasını temenni ediyorum. Geçen sezon şanssız bir şekilde BAL’a düştük. Yeni sezon için güçlü bir kadro oluşturduk. Güzel bir kamp dönemi ve hazırlık maçları ile lige hazır hale geldik” dedi. 

HAZIRLIKLAR TAMAMLANDI
Sezona İskar Cumhuriyet Üniversitesi maçı ile merhaba diyeceklerine dikkat çeken Yıldırım, “Sezonun ilk maçında İskar Cumhuriyet Üniversitesi ile deplasmanda karşılaşacağız. Güzel bir oyun ortaya koyarak Samsun’a puanlarla dönerek sezona güzel başlamayı hedefliyoruz. Bu maça en güzel şekilde hazırladık. Bunu başaracak güce ve inanca sahibiz. Teknik ekip ve oyucularımıza güveniyorum” ifadelerini kullandı.