Çarşambaspor derbiye hazırlanıyor

TAKİP ET

Geçen hafta evinde Perşembespor'u üç farklı skorla yenerek moral bulan Çarşambaspor, Pazar günü Samsun derbisinde deplasmanda Alaçamspor'la oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarını sürdürüyor. Kulüp Başkanı Özkan Yıldırım, derbiyi kazanmaları gerektiğini söyledi.

SEÇKİN’İN İKİNCİ MAÇI

Bölgesel Amatör Lig 12. Grup 21. haftası Samsun derbisine sahne olacak. Geçen hafta Perşembespor galibiyeti ile moral depolayan Çarşambaspor pazar günü Alaçamspor’la kozlarını paylaşacak. Hafta içi hoca değişikliğine giderek Mehmet Seçkin’e takımı emanet eden Yeşil-Beyazlı ekip, Seçkin nezaretinde çıktığı ilk maçta üç puanı hanesine yazdırmıştı. Çarşambaspor Kulübü Başkanı Özkan Yıldırım, hafta sona zor bir maça çıkacaklarını söyledi. 

ÜÇ PUAN MORAL OLDU

Derbilerin her zaman zor geçtiğini dile getiren Başkan Yıldırım, “Pazar günü zorlu bir karşılaşma daha bizi bekliyor. Bunun bilinci ile hazırlanıyoruz. Evimizde Perşembespor karşısında aldığımız üç puan bizlere çok iyi moral oldu. Alaçamspor maçına daha özgüvenli ve motive bir şekilde çıkacağız. Teknik Direktörümüz Mehmet Seçkin’in nezaretinde çalışan oyuncularımızın görevlerini en iyi şekilde yaparak galip geleceğine inanıyorum” diye konuştu.