Çarşambaspor göz doldurdu 

TAKİP ET

Yeni sezon çalışmaları kapsamında 3. Lig ekibi Fatsa Belediyespor'la karşılaşan Çarşambaspor rakibi ile 2-2 berabere sona ererken Kulüp Başkanı Özkan Yıldırım, sonuçtan ziyade oynanan oyunun göz doldurduğunu söyledi.   

İLK HAZIRLIK MAÇINI OYNADI
Yeni sezonda Bölgesel Amatör Lig'de mücadele edecek olan Çarşambaspor, yeni sezon çalışmaları kapsamında hazırlık maçında 3. Lig ekiplerinden Fatsa Belediyespor'la karşılaştı. Mücadele 2-2'lik skorla sona ererken Kulüp Başkanı Özkan Yıldırım, müsabakayı değerlendirdi. Yıldırım, oyuncuların ilk maç olmasına karşılık güzel mücadele ortaya koyduğunu söyledi. 

SKOR DEĞİL OYUN ÖNEMLİ
Samsun ve Çarşamba halkına güzel futbol izletecek bir kadro hazırlığında olduklarını dile getiren Başkan Yıldırım, "Bu hedef doğrultusunda ilk hazırlık maçımızı Fatsa Belediyespor ile oynadık. Hazırlık maçlarında skordan çok oyunun önemli olduğuna dikkat çekmek isterim. Oynanan oyun göz doldurdu. Sezon öncesinde bir kamp programımız olacak. Kampta oynayacağımız hazırlık maçlarında gerekli olan mevkilere takviyeler yapacağız" diye konuştu. Zekai ANIL