Çarşambaspor Kulübü Başkanı Özkan Yıldırım: Hakeme Karşı Çok Değerli Bir Puan Kazandık

TAKİP ET

Çarşambaspor Kulübü Başkanı Özkan Yıldırım, Şile Yıldızspor'la oynanan ve berabere sona eren müsabakaya ilişkin olarak yaptığı açıklamada, hakemin takdir haklarını rakip takımdan yana kullandığını ifade ederek, 'hakeme karşılık çok değerli bir puan kazandıklarını söyledi. 

TFF 3. Lig 2. Grup ikinci devrenin ilk maçında evinde Şile Yıldızspor’la berabere kalan Çarşambaspor’da Kulüp Başkanı Özkan Yıldırım, “Yeni transferlerimizle çok güçlü bir takım olduk. Karşılaşmanın özellikle ilk 45 dakika çok iyi mücadele ettik. Çok fazla gol pozisyonuna girdik. Penaltıdan kazandığımız gol sonrasında hakem tüm takdir haklarını rakipten yana kullandı” şeklinde konuştu.

‘HAKEM HATALARINDAN CANIMIZ YANDI’
Hakemlerin taraflı yönetiminden çok fazla canlarının yandığını dile getiren Yıldırım, “Karşılaşmanın hakemi bizim oyunumuzu bozmak için elinden geline yaptı. 90+2’de verdiği penaltı kararı hakemin iyi niyetli olmadığının göstergesidir. Hem bizim hem de rakiplerimiz için düzgün, karakterli bu işe kendini adamış hakemlerle karşılaşmak istiyoruz. Hakem hatalarından canımız tamamen yanmış durumda. 3. sıradaki takıma karşı hakeme rağmen değerli bir puan aldığımıza inanıyorum” dedi.  

‘MÜCADELEMİZ DEVAM EDECEK’
Üst sıralara tırmanmak adına mücadeleye devam edeceklerine dikkat çeken Başkan Yıldırım, “Bulunduğumuz konumdan çıkmak ve üst sıralara tırmanmak adına puan ve puanlar almak için mücadelemize devam edeceğiz. Şile maçında üç puanımızın gasp edildiğini düşünüyoruz. Belediye Başkanımız Halit Doğan’ın desteği yönetimdeki arkadaşlarımızla birlikte üç yıldır bu takımın başarısı için mücadele ediyoruz. Dolayısı ile emeğimizin çalınmasını kabullenemiyoruz” diye konuştu. Zekai Anıl