Çarşambaspor Yomra'ya Hazırlanıyor

TAKİP ET

Sezona umduğu gibi başlayamayan ve ligin dibine kanca atan Çarşambaspor'da gözler Cumartesi günü kendi taraftarı önünde oynayacağı Yomraspor maçına çevrildi. Başkan Yıldırım, taraftarlara ilçe halkına destek çağrısında bulundu.  

TFF 3. Lig 2. Grupta yer alan Çarşambaspor'un üzerinde kara bulutlar geziniyor. Yeni sezonda istediği istikrarı bir türlü sağlayamayan ve geride kalan 15 haftada topladığı sekiz puanla son sıraya demir atan Yeşil-Beyazlı ekipte gözler Cumartesi günü oynanacak olan Yomraspor maçına çevrildi. Yeşil-Beyazlı ekip kritik mücadeleden galibiyetle ayrılarak bir nebze olsun moral bulmak istiyor.

GEREKLİ ÇALIŞMALAR YAPILIYOR 
Çarşambaspor'un olumsuz bir gidişat sergilemesi Yeşil-Beyazlı taraftarları da üzerken Kulüp Başkanı Özkan Yıldırım ve ekibi takımı ayağa kaldırmak adına gerekli çalışmaları yaparken zorlu maçtan galibiyetle ayrılmak istediklerini dile getiren Yıldırım, "Kazanmamız gereken bir maç bizleri bekliyor. Şu an işler istediğimiz gibi gitmiyor. Yönetim olarak gerekli olan çalışmaları yapıyoruz. Gün birlik ve beraberlik günü. Bu zorlu süreci el birliği ile atlatacağız" dedi. Zekai Anıl