Çarşambaspor'da Tek Düşünce Galibiyet

TAKİP ET

Çarşamba günü deplasmanda Kuşadasıspor ile karşı karşıya gelecek olan Çarşambaspor'da hazırlıklar sürüyor. İki maçı kötü hava şartlarından dolayı ertelenen Yeşil-Beyazlı ekip Aydın ekibi ile oynayacağı maçtan galibiyet hedefliyor.

TFF 3. Lig 2. Grupta mücadele eden Çarşambaspor’da Lig’in 23. haftasında Çarşamba günü deplasmanda Kuşadasıspor ile oynayacağı maçın hazırlıkları Teknik Direktör Mehmet Seçkin nezaretinde sürüyor. Darıca Gençlerbirliği ve Beyoğlu Yeniçarşıspor olmak üzere iki maçı hava koşullarından dolayı ertelenen Çarşambaspor, Kuşadası deplasmanından üç puanla dönmenin hesaplarını yapıyor. 

HAZIRLIKLAR SÜRÜYOR
Çarşambaspor Kulübü Başkanı Özkan Yıldırım, yaptığı değerlendirmede, “İki maçımız TFF tarafından kötü hava şartlarından dolayı ertelendi. Çarşamba günü deplasmanda Kuşadasıspor’la karşılaşacağız. Bu müsabakaya hazırlanıyoruz. Aydın deplasmanından galibiyetle dönerek üst sıralara çıkmak istiyoruz” diye konuştu. İki takım arasında oynanan ilk maçı Kuşadasıspor’un 3-1’lik üstünlüğü ile sona ermişti. Zekai Anıl