Cem Belevi'nin Yeni Rolü: "Bana Beni Anlat" Filminde İmam Oldu

TAKİP ET

Bana Beni Anlat" filmiyle sinemaseverlerin karşısına çıkmaya hazırlanan Cem Belevi, filmde cami imamı rolüyle dikkat çekiyor. Romantik-komedi türündeki film, farklı mesleklere bürünen Çınar karakterinin hikayesini anlatırken, izleyicilere duygusal ve eğlenceli anlar vaat ediyor.

Ünlü şarkıcı Cem Belevi, yeni filmi "Bana Beni Anlat"ta farklı bir rolle karşımıza çıkıyor. Filmde, Belevi'nin cami imamı olarak yer aldığı sahne dikkat çekiyor. MSM Yapım'ın yapımcılığını üstlendiği, Fuat Yılmaz'ın yönettiği ve senaryosunu yazdığı filmde Belevi'ye Hande Arısoy eşlik ediyor. Eren Pekgöz, Kahraman Sivri, Serkan Kuru, Gülnihal Demir, Açelya Elmas, Rukiye Bektaş ve Dilan Dimil gibi isimler de oyuncu kadrosunda yer alıyor.

Romantik-komedi türündeki "Bana Beni Anlat", kaza sonrası ailesini kaybeden ve demans hastalığına yakalanan Çınar'ın (Cem Belevi) hikayesini anlatıyor. Çınar karakteri, her gün farklı mesleklerle ilgilenerek uyanıyor; bir gün itfaiyeci, bir başka gün ise imam olarak karşımıza çıkıyor. 15 Mart'ta sinemaseverlerle buluşacak olan film, hem romantik hem de komik sahneleriyle izleyicileri etkilemeyi hedefliyor.

Cem Belevi Bana Beni Anlat Hande Arısoy Açelya Elmas samsun samsun haber sinema film romantik komedi