Cemal Enginyurt, İYİ Partili İsimle Canlı Yayında Gerilimi Tırmandı: "Seni de Akşener'i de Sokağa Çıkamaz Ederim"

TAKİP ET

Demokrat Parti Genel Başkan Yardımcısı Cemal Enginyurt, canlı yayında İYİ Partili ismin tweet'ini okumasının ardından tehditvari sözlerle karşılık verdi. Enginyurt, Akşener'in "kumar masası" ifadesini sert bir şekilde eleştirirken, yaşanan gerilim sunucunun araya girmesiyle sakinleşmeye çalışıldı.

Muhalif partiler arasındaki gerilim, CHP ile İYİ Parti arasındaki soğuk rüzgarların ardından Demokrat Parti Genel Başkan Yardımcısı Cemal Enginyurt'un canlı yayındaki sözleriyle tırmandı. İYİ Partili ismin tweet'ini okuyan Enginyurt, Meral Akşener'in "kumar masası" ifadesini Millet İttifakı'na yönelik bir eleştiri olarak yorumlarken, tartışma sert bir hal aldı.

İYİ Parti Genel İdare Kurulu Üyesi Bilal Uzun'un hızlı yanıtıyla gerilim daha da artarken, Enginyurt'un "Seni de ablanı da (Meral Akşener) sokağa çıkmaz ederim. Haddini aşma. Edepsizlik yapma" şeklindeki tehdit içeren sözleri dikkat çekti.

Sunucu Sinem Fıstıkoğlu'nun araya girerek sakinleştirmeye çalıştığı anlarda Enginyurt'un hiddetle devam eden konuşmaları, programda tansiyonun yüksek olduğunu gösterdi. Enginyurt, sözlerini Akşener ve diğer muhalefet liderlerine dönük eleştirilerle sürdürürken, programın devamında daha fazla gerilim yaşanmasına engel olunmaya çalışıldı.

iyiparti akşener cemalyeşilyurt gündem samsun haber