Cemil Tugay'dan Çarpıcı İtiraf: İmamoğlu, Kılıçdaroğlu'na 'Türkiye'de Hiçbir Seçimi Kaybetmek İstemiyorum' Dedi

TAKİP ET

31 Mart seçimlerinde İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı olan Cemil Tugay, katıldığı bir canlı yayında, CHP'nin cumhurbaşkanlığı seçimlerindeki hezimetinin ardından İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ile yaşanan çarpıcı bir diyalogu paylaştı. Tugay, İmamoğlu'nun CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na hitaben, "Biz neden bu seçimi kaybediyoruz? Ben bundan sonra Türkiye'de hiçbir seçimi kaybetmek istemiyorum" dediğini açıkladı.

CHP'nin İzmir adayı Cemil Tugay, seçimlerin ardından gerçekleşen toplantıda Ekrem İmamoğlu'nun duygusal bir konuşma yaptığını ve "Ekrem Başkan hepimize içindeki acıyı hissettirdi" ifadelerini kullandı.

"Biz, kaybetmemesi gereken insanlarız. Biz doğru insanlarız. Biz çalışkan insanlarız, bu ülkeyi seven insanlarız. Biz neden bu seçimi kaybediyoruz? Ben bundan sonra Türkiye'de hiçbir seçimi kaybetmek istemiyorum." şeklindeki İmamoğlu'nun Kılıçdaroğlu'na hitap ettiği sözlerin altını çizen Tugay, "O kadar içten söyledi ki açıkçası ben orada yürekten bağlandım kendisine. Ekrem Başkan'ın başarılı olmakla ilgili kararlılığı var. İstanbul'da beraber çalışacağı insanlarla ilgili kendi tercihlerini kabul ettirme çabası var, hakkıdır." şeklinde ekledi.

chp cemil tugay itiraf imamoğlu kemal kılıçdaroğlu seçim