Cevat Öncü'den Samsun'a Hizmet Sözü: SİMDER Ziyaretiyle Vizyonunu Paylaştı

TAKİP ET

CHP Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cevat Öncü, SİMDER'i Ziyaret Ederek Samsun'a Hizmet Vizyonunu Paylaştı: 'Samsun için Hizmetten Başka Bir Amacımız Yok!' Öncü, şehrin altyapı, tarım ve hayvancılık alanlarında kapsamlı projelerle dönüşüm vaat ediyor.

CHP'nin Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cevat Öncü, seçim çalışmaları kapsamında Samsun İnşaatçılar ve Müteahhitleri Derneği'ni (SİMDER) ziyaret ederek, sektör temsilcileriyle bir araya geldi. Öncü, Samsun'a hizmet etme amacıyla yola çıktıklarını ve şehri daha iyi bir noktaya taşıma konusunda kararlı olduklarını vurguladı.

İnşaat mühendisi olarak sektörün içinden gelen Öncü, Samsun'un mevcut sorunlarının farkında olduğunu ve bu sorunlara çözümler üretmeye aday olduğunu ifade etti. Öncü, "Samsun'un kent riskleri, özellikle deprem riski konusunda ciddi adımlar atılması gerektiğini, şehrin deprem dirençli hale getirilmesi gerektiğini" belirtti ve bu konuda somut planlamalar yapacaklarını söyledi.

Öncü, tarım ve hayvancılığın şehir ekonomisi için önemli olduğunu, bu sektörlerde verimliliği artıracak ve çiftçilerin gelirini yükseltecek projeleri hayata geçireceklerini açıkladı. "Mobil Ziraat Ekipleri" kurarak toprak analizleri yapacaklarını ve ziraat mühendisleri ile iş birliği içinde olacaklarını ifade etti.

Tarım ve hayvancılık konusunda da söz veren Öncü, her ilçede veteriner ekipleri oluşturulacağını ve entegre tesislerin kurulmasına öncülük edeceklerini belirtti. Öncü, "Samsun'a hizmet etmekten başka bir amacımız yok. Şehrimizi daha iyi bir noktaya taşıyacağımıza olan inançla bu yola çıktık" diyerek Samsunlulara hizmet etme sözünü yineledi.

CHP Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı'nın ziyareti, şehrin geleceği için umut verici bir diyalog ortamı yarattı ve Samsunlular, 31 Mart seçimlerine doğru Öncü'nün projelerini ve vizyonunu yakından takip etmeye devam ediyor.