Cevat Öncü: "Samsunlu artık söz verilip yapılmayan işlerden bıkmış"

TAKİP ET

CHP Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cevat Öncü, "Samsunlu artık söz verilip yapılmayan işlerden bıkmış. Biz ne söz verirsek onu kesinlikle yerine getireceğiz. Eğer size verilen ancak yerine getirilmeyen sözler varsa, izin verin, biz bunları gerçekleştirelim" ifadelerini kullandı.

CHP Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cevat Öncü, seçim çalışmaları kapsamında 19 Mayıs ilçesi Yörükler Mahallesi ve Canik ilçesi Yavuz Selim Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya geldi.

Vatandaşlar tarafından sevgi ve ilgiyle karşılanan Öncü, daha sonra Samsun Akademik Odalar Birlikteliği toplantısına katıldı.

Ardından Samsun Avcılar ve Atıcılar İhtisas Kulübü Derneğini ziyaret eden Öncü, Of-Çaykara Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği ile iftar yaptı.

'BİZ NE SÖZ VERİRSEK ONU YERİNE GETİRİRİZ'

"Samsunlu artık söz verilip yapılmayan işlerden bıkmış" diyen Cevat Öncü, “Biz ne söz verirsek onu mutlaka ama mutlaka yerine getiririz. Size verilip de yapılmayan sözleri müsaade edin, biz yerine getirelim” dedi. Şehrin tüm problemlerini bildiklerini vurgulayan Öncü, trafik, ulaşım, sel ve su baskınları gibi sorunlara dikkat çekti. Büyükşehir Belediyesi'nin sorumluluklarını yerine getirmediğini ifade eden Öncü, hizmetlerin adil ve eşitlik ilkesiyle yürütüleceğini belirtti.

‘HAKSIZ VE ADALETSİZ ŞEKİLDE BİR SEÇİM KAMPANYASI YÜRÜTÜYOR’

Seçim kampanyasıyla ilgili olarak haksız ve adaletsiz bir şekilde hareket edildiğini dile getiren Öncü, parti ceketinin sadece parti toplantılarında geçerli olduğunu söyledi. Öncü, “Bizim rakibimiz bugünkü Çarşamba Belediye Başkanı, Çarşamba Belediyesi'nin imkanlarını kullanarak seçim kampanyası yürütüyor. Yetmedi. Samsun Büyükşehir Belediye Başkanlığı'na aday olduğu için Büyükşehir'in imkanlarını da kullanarak haksız ve adaletsiz bir şekilde bir seçim kampanyası yürütüyor. Biz ise 40 yıllık mesleki deneyimimizle mütevazi bir kampanya götürüyoruz” şeklinde konuştu.

'ONCU, BUNCU, ŞUNCU DEMEDEN YÖNETECEĞİZ'

Öncü, Samsun'un önemli ihtiyaçlarını bildiklerini ve kentte depreme hazırlık konusunda gereken adımların atılmadığını belirterek, “Bu iş siyasi bir tercih olmaktan çok hizmet işidir. Ben seçildiğim takdirde asla ötekileştirmeden, ‘oncu, buncu, şuncu’ demeden, bu şehri yöneteceğiz” dedi.

chp cevat öncü samsun haber yerel seçim gündem siyaset