Çevreye Duyarlılığın Vurgulandığı 30 Mart Uluslararası Sıfır Atık Günü Kutlandı

TAKİP ET

Türkiye'nin Sıfır Atık hareketine katkıları ve uluslararası alanda kabul gören çabaları, 30 Mart Uluslararası Sıfır Atık Günü'nde Batıpark'ta gerçekleştirilen çevre temizliği etkinliği ile vurgulandı. Vali Yardımcısı Sn. Kemal YILDIZ ve çeşitli kurum temsilcilerinin katılımıyla gerçekleşen etkinlik, Sıfır Atık Farkındalığı'nın artırılması ve yaygınlaştırılması amacıyla düzenlendi.

İlimizde, 30 Mart 'Uluslararası Sıfır Atık Günü' kapsamında Batıpark'ta “Çevre Temizliği Etkinliği” düzenlendi.

Vali Yardımcısı Sn. Kemal YILDIZ, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürü Sn. Tevfik AKÇAY, Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanı Ali TÜLÜMEN, OMÜ Çevre Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyeleri Prof. Dr. Feryal AKBAL ve Prof. Dr. N. Gamze TURAN, ÇESAM ve OMÜ Vakfı Koleji Öğrencileri ile Bayındır İlköğretim Okulu öğrencilerinin katılımlarıyla Sıfır Atık Farkındalığının oluşturulması ve yaygınlaştırılması amacıyla Batıpark'ta çevre temizliği etkinliği gerçekleştirildi.

Ayrıca Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü personellerince Atakum İlkokulu ile Nene Hatun Anaokulunda Sıfır Atık Farkındalık eğitimleri verildi.

samsun Çevreye Duyarlılığın Vurgulandığı 30 Mart Uluslararası Sıfır Atık Günü Kutlandı Türkiye in Sıfır Atık hareketi 30 Mart Uluslararası Sıfır Atık Günü de Batıpark a gerçekleşti Vali Yardımcısı Sn. Kemal YILDIZ Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği İl