CHP Atakum Belediye Başkan Adayı Serhat Türkel'den Atakum'a 'butik pazar yeri' projesi

TAKİP ET

CHP Atakum Belediye Başkan Adayı Serhat Türkel, halk pazar yerlerinde esnaf ve vatandaşlarla buluştu. Türkel, 'Butik Pazar Yeri ve Otopark' projelerinden söz etti.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Atakum Belediye Başkan Adayı Serhat Türkel, Esenevler ve Taflan’daki pazar yerlerinde esnaf ve vatandaşlarla buluştu. İftar saatinde ise şehit yakınları ve gazilerle birlikte oruç açtı.

Pazarda esnafın ve vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaşan Serhat Türkel'e, "Başkanlığın hayırlı olsun", "Oylarımız sana" gibi destek sözleri dikkat çekti. CHP'li Serhat Türkel, teşekkür etti.

31 Mart'ta Atakumluların teveccühüyle göreve seçildikten sonra yine 'halkın başkanı' olacağını söyleyen Serhat Türkel, ilçenin farklı bölgelerinde 'küçük kent meydanları' oluşturulacağını kaydetti. Türkel, "Türk-İş ve televizyon sapağı bölgeleri başta olmak üzere, araç ve insan yoğunluğunun hızlı biçimde arttığı bölgelerde otoparklar yapacağız" dedi.

BUTİK PAZAR YERİ PROJESİ

CHP Atakum adayı Serhat Türkel, "Sokakta kurulan pazar yerlerini kapalı modern pazaryerlerine taşımayı hedefliyoruz. Ayrıca kapalı butik pazar yerleri kuracağız. Açık semt pazarlarındaki koşullar iyileştirilecek, mobil tuvaletler tahsis edileceğiz" diye konuştu.

ŞEHİTLERE DUA EDİLDİ

Şehit yakınları ve gaziler ile iftar programında bir araya gelen Serhat Türkel, Atakum Belediyesi'nin tüm tesislerinden indirimli faydalanacaklarını söyledi. İftar sonrası şehitler için Kur'an Tilaveti okundu, dua edildi.

Samsun Haber Samsun Atakum Serhat Türkel Semt Pazarı