CHP Atakum Belediye Başkan Adayı Serhat Türkel: Atakum halkı cevabı sandıkta verecek!

TAKİP ET

CHP Atakum Belediye Başkan Adayı Serhat Türkel, siyasetin kirli tarafında asla olmayacağını söyleyerek, "İftiralar ve kara propaganda ile seçim kazanma hayali kuranlara en güzel cevabı Atakum halkı, 31 Mart'ta sandıkta verecek" dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Atakum Belediye Başkan Adayı Serhat Türkel, Çobanlı İskelesi'nde miting düzenledi. Meydanı dolduran kalabalığa seslenen Serhat Türkel, siyasetin kirli tarafında asla olmayacağını söyleyerek, "İftiralar ve kara propaganda ile seçim kazanma hayali kuranlara en güzel cevabı Atakum halkı, 31 Mart'ta sandıkta verecek" dedi.

Çobanlı İskelesi'nde düzenlenen muhteşem mitingde meydanı dolduran Atakumlulara hitap eden CHP Atakum Belediye Başkan Adayı Serhat Türkel, "Ben memleketimi çok seviyorum. Atakum halkına hizmet için var gücümüzle çalışacağız" dedi.

Serhat Türkel, "Güven çizgisinden hiç ayrılmadım. Yalandan hep kaçındım, haramdan hep kaçındım. Belediye Başkanlığı, eğer yanlış düşüncedeysem bana nasip olmasın dedim" diye konuştu.

HİZMETTE TASARRUF OLMAZ

Bu yolculuğa katılımcı anlayışla alanında uzman meslek odaları, sivil toplum kuruluşları, mimarlar, mühendisler ve akademisyenlerle çalıştıklarını ifade eden CHP'li Serhat Türkel, "Ben iyi bir yönetici olmalıyım. Kadrolarımız alanlılarında uzman liyakatli olacak. Atakum'ui leriye taşıma fikri olan kim var ise çalışacağız. 'Ben bilirim' demeden, dinleyerek katılımcı anlayışla görev yapacağız. Herkese eşit olacağım, hiç kimseyi ayırt etmeden hizmet vereceğimize söz veriyorum. Adil olmak gerekiyor, adil olacağım, şeffaf olmak gerekiyor, şeffaf olacağız. Kamu malını çarçur etmemek gerekiyor. Vatandaşa hizmette tasarruf olmaz, kamu yararına hizmet edeceğiz" şeklinde konuştu. 

TAŞIN ALTINA GÖVDEMİ KOYUYORUM

Bugüne kadar ismine leke düşürmediğini ifade eden CHP Atakum Belediye Başkan Adayı Serhat Türkel, "Kamu kuruluşuna talip olmak o kadar zor ki; milletin vergisiyle oluşmuş devlet bütçesini yönetmek o kadar büyük sorumluluk ki ben bu taşın altına gövdemi koyuyorum. Emeklilerimizin, çocuklarımızın, gençlerimizin, engelli yurttaşlarımızın patili dostlarımızın, kısacası memleketimizde yaşayan herkesin sorunlarını biliyoruz. Belediyenin hizmetleri noktasında sorunları da biliyoruz. Yol yapma, kaldırım yapma, çöp toplama gibi sorunlar. Bunlar sorun olmayacak. Bunlar asli görevlerimiz, çok kısa sürede toparlayacağız. Dersimize çalıştık, bütçeyi biliyoruz, borcumuzu biliyoruz. Dolayısıyla nasıl üstesinden geleceğimizi de biliyoruz. Mali planlamamızı yaptık. Nasıl memleketi ayağa kaldıracağız nasıl sosyal belediyeciliği uygulayacağız hepsine hakimiz" ifadelerini kullandı.

Atakum Çobanlı İskelesi'nde gerçekleşen mitinge CHP Samsun Milletvekili Murat Çan, CHP İl Başkanı Mehmet Özdağ, CHP Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cevat Öncü, eski il başkanları, kadın kolları ve gençlik kolları üyeleri ile çok sayıda vatandaş yer aldı.

samsun CHP Atakum Belediye Başkan Adayı Serhat Türkel Serhat Türkel Çobanlı İskelesi de miting düzenledi Atakum halkı samsunda miting siyaset samsun haber gündem haber