CHP Atakum Belediye Başkan Adayı Serhat Türkel: Siyaset değil hizmet yapacağım

TAKİP ET

CHP Atakum Belediye Başkan Adayı Serhat Türkel, tüm yurttaşların sorunlarını çözeceklerini ve her kesime eşit hizmet sağlayacaklarını belirterek, "Ben siyaset için değil, Atakum'a hizmet için talip oldum" dedi.

Türkel, Atakum'da ilkokul, ortaokul ve lise eğitimini tamamladığını ve iş hayatına atıldığını belirterek, "Atakum'a aşık biriyim, bu nedenle belediye başkanı seçildiğimde siyaset yapmayacağım, ilçeme hizmet edeceğim. Vaat etmeyeceğiz, liyakatli kadrolarımızla projelerimizi gerçekleştireceğiz. Herkes eşit hizmet alacak" dedi.

"KENT AKADEMİSİ KURACAĞIZ"

Türkel, yerel demokrasiyi geliştireceklerini ve katılımcı bir belediyecilik anlayışı benimseyeceklerini belirterek, "Kent Konseyi, çocuk, gençlik, kadın ve engelli komisyonları aktif biçimde çalışacak. Kent Konseyince şehre dair görüşler, öneriler ve eleştiriler öncelikli gündem olacak. Kent Akademisi bünyesinde toplumsal yaşama yönelik projeler üreteceğiz" dedi.

"MEMNUNİYET VE ŞİKAYETLER İÇİN ANKET YAPACAĞIZ"

Türkel, yapılan hizmetlerle ilgili memnuniyet ve şikayetlerin periyodik olarak değerlendirileceğini ve halk oylaması yapılacağını ifade ederek, "Vatandaşların belediye ile olan işlemlerini kolaylaştıracağız ve dijital belediyecilik hizmetlerini geliştireceğiz. Personelin eğitimine ve memnuniyetine önem vereceğiz" şeklinde konuştu.

atakum yerel seçim chp siyaset gündem samsun haber atakum haber serhat türkel