CHP Atakum Örgütü, Başkan Serhat Türkel'i Ziyaret Etti

TAKİP ET

Atakum Belediye Başkanı Serhat Türkel, seçim süresince kendisini bir an olsun yalnız bırakmayan CHP Atakum İlçe Örgütü'nden övgüyle söz ederek, "Bu yolculuğun kaptanı ben olabilirim ama arkamda kocaman aile, likayatli bir mürettabat vardı. Hepsine teşekkürler ediyorum" dedi.

Özel Haber - Samsun Haber - Cumhuriyet Halk Partisi, 31 Mart yerel seçimlerinde Samsun'da üst üste ikinci kez Atakum Belediyesi'ni kazandı. Seçim öncesi 6 aday adayının yarıştığı eğilim yoklamasından Serhat Türkel, CHP Parti Meclisi'nce 'aday' olarak açıklandı.

Yaklaşık 4 aylık seçim maratonunda Serhat Türkel'i bir an olsun yalnız bırakmayan, gece gündüz tüm saha çalışmalarında aktif olarak görev yapan CHP Atakum İlçe Örgütü, mazbatasını alarak göreve başlayan Atakum Belediye Başkanı Serhat Türkel'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu ve 'aile fotoğrafı' çekindi.

BÜYÜK EMEK VERDİK TEKRAR KAZANDIK

CHP Atakum İlçe Başkanı Adem Kürek, "Atakum örgütü olarak seçim süresince Başkanımız Serhat Türkel'i bir an olsun yalnız bırakmadık. Köy köy, mahalle mahalle, esnaftan ev ziyaretine, çalmadığımız kapı, gitmediğimiz, elini sıkmadığımız, sarılıp kucaklamadığımız Atakumlu hemşehrimiz bırakmadık. Biz sahada çalışırken yine parti örgütümüzde ekipler seçimin gerekliliği olan herşeyi yerine getirdi. Bu süreçte iftiralara uğradık, dedikodulara maruz kaldık. Kara propaganda yaptılar, sustuk. Herşeye göğüs gerdik. Ekibimiz, örgütümüz her bir üyemiz çalışkanlığıyla, özverisiyle çalıştı. Büyük emek verdik ve Atakum Belediyesi'ni tekrar kazandık. Bu noktada tüm parti örgütümüze, emekçilerimize ve en önemlisi bizlere teveccüh gösteren Atakum halkına teşekkür ediyorum" dedi.

GEMİNİN SAĞLAM MÜRETTABI VARDI

Atakum Belediye Başkanı Serhat Türkel ise, CHP Atakum İlçe Örgütü'nün ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Bu yolculuğa çıkarken aile fotoğrafında yer alan herkes büyük emekler verdi. Tabi daha nice yol arkadaşlarımız oldu. 4 aylık maratonda bir an olsun vazgeçmediler, yorulmadılar. İşlerinden, ailelerinden fedakarlık gösterip, seçimi kazanmak için gece gündüz yanımda oldular. Etle tırnak olduk, aile olmayı başardık. Bu yolculuğun kaptanı ben olabilirim ama arkamda kocaman aile, likayatli bir mürettabat vardı. Hepsine sonsuz teşekkürler ediyorum" sözlerini kullandı.

CHP ATAKUM TEŞKİLATI TÜRKEL'İN YANINDA OLDU

Cumhuriyet Halk Partisi'nde gençlik kollarından başlayarak, her kademesinde görev yapan Serhet Türkel, Eylül ayında yapılan CHP Atakum İlçe Kongresi'nde 'İlçe Başkanı' seçilmiş, Aralık ayında ise Atakum Belediye Başkan Adaylığı için yönetiminin tam desteğini alarak görevinden istifa etmişti. CHP Genel Merkezi'nin aldığı karar gereği Atakum'da yapılan eğilim yoklamasında 6 aday adayı arasından birinci çıkan Serhat Türkel, Parti Meclisi tarafından 'Atakum Belediye Başkan Adayı' olarak açıklanmıştı.

SEÇİMLERİ AÇIK ARA KAZANDI

31 Mart'ta gerçekleşen yerel seçimlerde ise CHP'nin Atakum Belediye Başkan Adayı Serhat Türkel, rakipleri AK Parti'li Özlem Maraş ve İYİ Parti'li Adem Bektaş'a karşı Atakum halkının büyük teveccühüyle (58 bin 578 oy/ yüzde 46,50 oranı) açık ara sandıktan zaferle ayrıldı ve 5 Nisan'da mazbatasını alarak görevine başladı.