CHP Atakum'dan dayanışma gecesi

TAKİP ET

CHP Atakum İlçe Başkanlığı tarafından Vedat Türkali Eğitim Sanat ve Kültür Merkezi'nde birlik ve dayanışma gecesi düzenlendi.

Atakum Belediyesi Vedat Türkali Eğitim Sanat ve Kültür Merkezi'nde düzenlenen geceye, Atakum Belediye Başkanı Cemil Deveci, CHP Samsun Milletvekili Kemal Zeybek, CHP İl Başkanı Fatih Türkel, CHP Atakum İlçe Başkanı Turgay Özçelik,  Atakum Belediyesi eski Başkanı Metin Burma, ADD Şubesi eski Başkanı Dr. Murat Erkan ve çok sayıda CHP'de görev yapmış önemli isimler katıldı.

İKTİDAR YÜRÜYÜŞÜMÜZ BAŞLADI 

Gecede bir konuşma yapan CHP Atakum İlçe Başkanı Turgay Özçelik, iktidara yürüdüklerini söyleyerek, mevcut iktidarın artık zamanını doldurduğunu öne sürdü. Özçelik, "Tüm partililerimiz hazır olsunlar iktidar yürüyüşümüz artık başlamıştır. Bu iktidar, miadını doldurmuştur. Halkımızın teveccühü ise bundan sonra Millet İttifakı ve onun baş mimarı CHP'dir. Sizden isteğim ve dileğim birlik ve beraberliğimizi en üst düzeyde tutmak ve iktidar yolculuğumuza tam olarak inanmaktır. Herkese bu anlamlı geceye desteklerinden ötürü teşekkür ediyorum" dedi.

Düzenlenen geceye çok sayıda davetli katılırken, birlik ve beraberlik mesajları verildi. N.Alper CABBAR