CHP'de Grup Başkanvekilliği Seçimi Yaklaşıyor

TAKİP ET

CHP Meclis Grubu, Afyonkarahisar Belediye Başkanı seçilen Burcu Köksal'ın yerine yeni grup başkanvekilini belirlemek üzere 18 Nisan Perşembe günü toplanacak.

Parti içi değişikliklerin ardından CHP TBMM Grubu, 18 Nisan Perşembe günü grup başkanvekilliği için seçim yapacak. 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nde Afyonkarahisar Belediye Başkanı seçilen CHP Grup Başkanvekili Burcu Köksal'ın boşalan pozisyonu için toplanacak olan grup, yeni bir isim belirleyecek.

Toplantıda, grup başkanvekilliğinin yanı sıra daha önce Grup Yönetim Kuruluna seçilen CHP Çorum Milletvekili Mehmet Tahtasız ve CHP Kars Milletvekili İnan Akgün Alp'ten boşalan Grup Disiplin Kurulu üyelikleri için de seçim yapılacak.

CHP'nin önemli kararlar alacağı bu toplantının parti içi dinamikleri ve gelecek adımları açısından önemli olduğu belirtiliyor.

CHP TBMM Grubu CHPde Grup Başkanvekilliği Seçimi Yaklaşıyor 18 Nisan Perşembe günü grup başkanvekilliği için seçim yapacak Afyonkarahisar Belediye Başkanı seçilen CHP Grup Başkanvekili Burcu Köksal Grup Yönetim Kuruluna seçilen CHP Çorum Milletvekili Mehm