CHP'den çok konuşulacak iddia!

TAKİP ET

CHP Samsun Milletvekili adayı Suat Yıldız, okul müdürleri ve öğretmenlerin Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın mitingine katılmaları yönünde arandığını öne sürdü. Yıldız, 'Zorla o meydana getireceğiniz öğretmenler size oy vermeyecek" dedi.

4 Mayıs Perşembe günü saat 17.00'de Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhuriyet Meydanı'nda Samsunlularla buluşacak.

CHP Samsun Milletvekili adayı Suat Yıldız, İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nün okul müdürlerini tek tek arayarak miting günü olan 4 Mayıs öğleden sonrası için kendilerinden 'okul aile birliği toplantısı' yapmak için yazılı izin istemelerini talep ettiğini öne sürdü.
Yıldız,“Artık meydanları dolduramıyorlar. Suni kalabalıklar oluşturmak zorunda kalıyorlar. Kaybedeceklerini anladıkları için her yolu deniyorlar. Zorla o meydana getireceğiniz öğretmenler size oy vermeyecek" dedi.

CHP'li Suat Yıldız, "Emekliye, memura ne diyeceksiniz? Sanki iktidarda olan millet ittifakı gibi davranıyorsunuz bütün vaatlerinizi 15 Mayıs'tan sonraya bırakıyorsunuz. İktidar olan sizsiniz. Zam yapmak istiyorsanız yapın, yoksulluğu bitirecekseniz bitirin, enflasyon düşürecekseniz düşürün. Neden 15 Mayıs’ı bekliyorsunuz? 14 Mayıs'ta halkımız sandıkta size cevabını verecek" dedi. Yıldız, “Kurban bayramında emekliye 15 bin lira ikramiye verilecek" diyerek sözlerini tamamladı.