Samsun'da CHP'den Poster Eylemi

TAKİP ET

CHP İl Başkanlığı, İlkadım Seçim Kurulu'na Cumhuriyet Meydanı'na asılan Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın posterleri ile ilgili itirazda bulundu. İtirazın kabul edildiğini belirten CHP'liler, eylem yaptı. 

CHP Samsun İl Başkanlığı, Cumhuriyet Meydanı'na asılan Cumhurbaşkanı ve Cumhur İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Recep Tayyip Erdoğan'ın posterleri ile ilgili İlkadım İlçe Seçim Kurulu'na itirazda bulundu. İtirazın kabul edildiğini ve posterlerin kaldırılması gerektiğini savunan CHP'liler, Cumhuriyet Meydanı'nda eylem yaptı. 

'GERGİNLİK SİYASETİ 
YAPMAYACAĞIZ'

Türkel, “Onların tuzağına düşmeyeceğiz. Gerginlik çıkarmayacağız. Sadece bugün onları Samsun halkına şikâyet ediyoruz. Hak hukuk tanımayanlara, montaj görüntülerle sizi kandıranlara, PKK ile defalarca görüşüp CHP’ye iftira atanlara, çocuklarımızın geleceğini çalanlara 28 Mayıs’ta gereken cevabı sandıkta vereceğinizi biliyoruz. CHP olarak biz bu posterleri nasıl indireceğimizi çok iyi biliriz. Ancak onların çirkin politikalarının seviyesine düşmeyeceğiz. İstedikleri kaosun oluşmasına izin vermeyeceğiz” diye konuştu.

TÜRKEL ÇAĞRI YAPTI 

İlkadım İlçe Seçim Kurulu kararına da değinen Türkel, “Seçim kurulu, pankart, afiş ve posterlerin kaldırılması kararını alarak Emniyet Müdürlüğü’ne gereğinin yapılması için yazı yazıyor. Buradan bir defa daha sesleniyorum. Gereğini yapın "ifadelerini kullandı. 

İl Başkanı Türkel, seçim kurulu kararınıda kamuoyu ile paylaştı.