CHP Genel Başkanı Özgür Özel: "Her Şeye Para Bulunuyor, Emekliye Bulunmuyor"

TAKİP ET

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel, Ödemiş Hükümet Meydanı'nda düzenlenen halk buluşması etkinliğinde önemli açıklamalarda bulundu. Özel, Türkiye'de emeklilerin büyük bir kırgınlık içinde olduğunu belirterek, her şeye para bulunduğunu ancak emekliye para bulunamadığını ifade etti.

Ödemiş Belediye Başkanı Mehmet Eriş'e teşekkür eden Özel, yerel seçimlerin genel iktidarın yerelde denge bulma süreci olduğunu vurguladı. 1 Nisan'dan sonra zor günlerin beklendiğini söyleyen Özel, 31 Mart yerel seçimlerinin ülke genelindeki yöneticilere bir mesaj niteliği taşıyacağını ifade etti.

CHP lideri, Türkiye'deki ekonomik sorunlara dikkat çekerek, enflasyon, faiz, ve işsizlik oranlarının yüksek olduğunu belirtti. Özel, gençlerin Türkiye'den ayrılmak istediğini, bu nedenle iş bulma ve gençlere destek olma sorumluluklarının bulunduğunu dile getirdi.

Emeklilerin maddi sorunlarına da değinen Özgür Özel, herkesin gördüğü üzere her şeye para bulunduğunu ancak emeklilere yeterli destek sağlanmadığını savundu. Son olarak, CHP'nin gençlere ve emeklilere umut olacaklarına inandığını ve bu seçimlerin bir fırsat olduğunu belirtti.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel Ödemiş Hükümet Meydanı emekliler emekli maaşı destek gençlerin istihdamı siyaset gündem samsunhaber haber