CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Sosyalist Liderlerle Bir Araya Geldi

TAKİP ET

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Madrid'de katıldığı Sosyalist Enternasyonal Yürütme Kurulu çalışma yemeğinde, dünyada yükselen sağ popülizme karşı halkların, emekçilerin ve yoksulların çıkarlarını gözetecek ortak politikalar konusunda işbirliği mesajı verdi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel, İspanya'nın başkenti Madrid'de düzenlenen Sosyalist Enternasyonal Yürütme Kurulu çalışma yemeğine katıldı. Özel, yemeğe Sosyalist Enternasyonal Başkanı ve İspanya Başbakanı Pedro Sanchez, Fransa Sosyalist Partisi Başkanı Olivier Faure, Belçika Sosyalist Partisi Başkanı Paul Magnette ve Sosyalist Enternasyonal Başkan Yardımcısı Hana Jalloul Muro ile birlikte iştirak etti.

CHP Genel Başkanı Özel'in ziyaretinde Genel Sekreter Selin Sayek Böke, Genel Başkan Yardımcısı İlhan Uzgel ve eski İstanbul Milletvekili Ahmet Ünal Çeviköz de yer aldı.

Özel, Sosyalist Enternasyonal Yürütme Kurulu çalışma yemeği sonrasında Twitter hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı: "Madrid'de katıldığım Sosyalist Enternasyonal Yürütme Kurulu çalışma yemeğinde, Sosyalist Enternasyonal Başkanı ve İspanya Başbakanı Pedro Sanchez ile bir araya geldik. Ayrıca, Fransa Sosyalist Partisi Başkanı Olivier Faure, Belçika Sosyalist Partisi Başkanı Paul Magnette, Sosyalist Enternasyonal Başkan Yardımcısı Hana Jalloul Muro ve kardeş partilerimizin liderleri ile verimli görüşmeler gerçekleştirdik. Dünyada yükselen sağ popülizme karşı halkların, emekçilerin, yoksulların çıkarlarını gözetecek ortak politikalarda birbirimize güç vermeyi sürdüreceğiz."

CHP Özgür özel Madrid sosyalist Liderler Toplantı