CHP Havza Belediye Başkan Adayı Çoban, Esnaf Ziyaretlerinde Gençlere Özel Projelerini Anlattı

TAKİP ET

CHP Havza Belediye Başkan Adayı Ertaş Çoban, seçim çalışmaları kapsamında esnaf ziyaretleri gerçekleştirerek gençlere yönelik projelerini anlattı. Mesleki eğitim kursları ve Havza OSB ile istihdam adına önemli adımlar atacaklarını belirten Çoban, önceliğinin gençler ve Havza olduğunu vurguladı.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Havza Belediye Başkan Adayı Ertaş Çoban, seçim çalışmaları kapsamında ilçe merkezinde esnaf ziyaretleri gerçekleştirerek vatandaşlarla buluştu. 25 Mayıs Mahallesi ve Kazım Paşa Caddesi'nde esnafı ziyaret eden Çoban, projelerini anlatarak destek istedi.

CHP Havza Belediye Başkan Adayı Ertaş Çoban, CHP İlçe Başkanı Şener Geçit ve Belediye Meclis Üyesi Adayları ile birlikte kaplıcalar bölgesinde esnaf ziyaretleri gerçekleştirdi. Bir kahvehane ziyareti esnasında gençlerle sohbet eden Çoban, Havza'da kurulan Organize Sanayi Bölgesi'nin (OSB) önemine değinerek, "Havza OSB istihdam adına ilçemize önemli katkılarda bulunuyor. Birçok gencimiz işsiz. Gençlerimizin işgücüne katılımlarını desteklemek adına gençlere yönelik mesleki eğitim kursları açmak projelerimiz dahilinde. Açacağımız kurslar ile gençlerimizi meslek sahibi yaparken Havza OSB'nin işgücü talebini karşılayarak istihdama dönüştüreceğiz. Gençlerimize yapılan yatırım ülkemizin bağımsızlığına ve geleceğine yapılan yatırımdır. Önceliğimiz Havza, önceliğimiz gençlerimiz." şeklinde konuştu.

Çoban, programını kırsal mahalle ziyaretleriyle sürdürerek, halkla daha yakın bir iletişim kurmaya devam etti.

chp havza belediye başkan adayı ertaş çoban yerel seçim samsun samsunhaber esnaf ziyareti projeler haber siyaset