CHP Havza'dan Dayanışma Mesajı

TAKİP ET

Samsun'un Havza ilçesinde ikamet eden depremzedeler, CHP İlçe Başkanlığı'nca düzenlenen iftar yemeğinde buluştu ve dayanışma mesajları verildi

Samsun'da CHP Havza İlçe Başkanlığı tarafından deprem bölgesinden ilçeye gelen afetzede ailelere iftar programı düzenlendi. Akşam namazı öncesi Kur'an-ı Kerim okunarak depremde hayatını kaybedenler için dua edildi.

YARALARI SARACAĞIZ
CHP Samsun Milletvekili Kemal Zeybek, acıların paylaşıldıkça azalacağını dile getirerek, "Bu zaman paylaşma, birlikte olma ve dayanışma zamanı. El ele gönül gönüle yaralarımızı saracağız ve birbirimize destek olacağız. Siz değerli misafirlerimizin rahatı bizler için önemli" dedi.

CHP Samsun İl Başkanı Fatih Türkel de depremin açtığı yaraların el birliği ile sarılacağını söyleyerek, "Gidenler geri gelmez, yaralar zor iyileşir ama sözümüzdür, birbirimizi hiçbir zaman yalnız bırakmayacağız. Her zaman dayanışma içerisinde olacağız" diye konuştu.

Programa Atakum Belediye Başkanı Cemil Deveci, CHP İlçe Başkanı Yunis Yılmaz, İYİ Parti İlçe Başkanı Saim Çalışkan, Saadet Partisi İlçe Başkanı Rasim Korkmazlı katıldı.AA