CHP Heyetinden Havza Belediye Başkanı İkiz'e Ziyaret: "Havza'nın Geleceği İçin Birlikte Çalışacağız"

TAKİP ET

Havza Belediye Başkanı Murat İkiz, CHP heyetini makamında ağırlayarak gerçekleşen ziyarette hayırlı olsun temennilerini kabul etti.

Ziyarette konuşan CHP Havza İlçe Başkanı Şener Geçit, Başkan İkiz'i tebrik ederek, "Sıkıntısız ve huzurlu bir seçim süreci yaşadık. Öncelikle Sayın Başkanımıza sağduyulu yaklaşımlarından ötürü teşekkür ediyorum. İnşallah bundan sonra Havzamız için yapılacak çalışmalarda bizler de elimizden gelen desteği sağlayacağız. Bizlerin önceliği Havza." dedi.

Havza'da CHP Belediye Başkan Adayı olan Ertaş Çoban da rakibini tebrik ederek, "Güzel ve demokratik bir ortamda yapılan seçimlerde rakibim Havza Belediye Başkanı oldu. Eminim Sayın Murat İkiz tecrübe ve çalışkanlığı ile Havzamıza güzel hizmetler yapacaktır. Kendisini tebrik ediyor, başarılar diliyorum." şeklinde konuştu.

Başkan Murat İkiz ise ziyaretçilere teşekkür ederek, "Sizlerin de belirttiği gibi demokratik, huzurlu ve sakin bir seçim sürecini hep beraber atlattık. Sağduyulu davranışlarınızdan ötürü sizlere teşekkür ederim. Bundan sonra artık Havza Belediye Başkanı olarak toplumun her kesimine eşit mesafede olacağımızı ve çalışmalarımızı bu düstur üzerine şekillendireceğimizi belirtmek isterim. Havza bir tane ve bu Havza hepimizin. İnşallah CHP’li sayın meclis üyelerimizle birlikte ilçemize hizmet için çalışacağız." dedi.

Ziyarette, CHP Havza Önceki Dönem İlçe Başkanları Halil Alkan, Hasan Topbulut, Havza Belediyesi CHP Meclis Üyeleri Hadi Öz, Emrah Şimşir, Yedek Meclis Üyesi Remzi Köse de hazır bulundu. Ayrıca gün boyunca İkiz'e, çeşitli kurum ve kuruluşlardan birçok isim hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.