CHP İl Başkanı Fatih Türkel: 'İnşaatlar Duracak' İddiası

TAKİP ET

CHP İl Başkanı Fatih Türkel, 'Samsun'un köylerindeki gençlerin tamamı inşaat sayesinde ayakta duruyor. 28 Mayıs'ta sandıktan AK Parti çıkarsa sektör tamamen duracak ve gençlerimiz işsiz kalacak' dedi

CHP Samsun İl Başkanı Fatih Türkel, tarımın bitirildiği Samsun’un köylerindeki gençlerinin geçim kaynağının inşaat işçiliği olduğunu hatırlatarak, “Önce tarımı bitirip çocuklarımızı gurbete muhtaç eden AK Parti şimdi de inşaat sektörünü durma aşamasına getirdi. AK Parti’nin Pazar günü seçimi kazanması durumunda köydeki gençlerimiz hepten çaresiz kalacak” diye konuştu. 

SANDIK ÇAĞRISI 

Ekonomik krizlerin başlamasının da sona ermesinin de göstergesinin inşaat sektörü olduğunu dile getiren CHP Samsun İl Başkanı Fatih Türkel, “AK Parti’nin yüksek enflasyonu ve dövizi dizginleme şansı yok. Sıfırı tüketen, devletin kasasını boşaltan AK Parti, çoktan halkını gözden çıkardı. Seçimden sonra vergilerin ve zamların nasıl yağmur gibi yağdığını, bugün et alamayan vatandaşın ekmek bile alamayacak duruma geldiğini görmemek için sandığa gidelim ve bunların iftiralarına aldanmadan 28 Mayıs’ta çocuklarımızın geleceği için oyumuzu kullanalım dedi.