CHP İlkadım Adayı Murat Şenel: "Yıllar geçti kentsel dönüşüm nerede?"

TAKİP ET

CHP İlkadım Belediye Başkan Adayı İnşaat Mühendisi Murat Şenel, ilçede söz verilen kentsel dönüşümün yıllardır gerçekleştirilemediğini belirterek, "Vatandaşımız bu yalan siyasetinden bıktı. Sandıkta gereken cevabı verecektir "dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İlkadım Belediye Başkan Adayı Murat Şenel, 31 Mart yerel seçim çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Şenel iftardan sonra Derebahçe Mahallesi'nde yer alan Ezelkent Sitesi sakinleriyle bir araya geldi. 

CHP Samsun İl Başkanı Mehmet Özdağ, CHP Parti Meclisi (PM) Üyesi Nazan Güneysu'nun, meclis üyesi adaylarının, partililerin ve vatandaşların katıldığı toplantıda konuşan Şenel, AK Parti'ye yüklendi. 

'VATANDAŞ YALAN SİYASEYİNDEN BIKTI'

CHP İlkadım Belediye Başkan Adayı Murat Şenel, İlkadım'da söz verilipte yıllardır tutulmayan kentsel dönüşüm sözünü hatırlatarak şunları kaydetti;"AK Parti'nin İlkadım Belediye Başkan Adayı Sayın İhsan Kurnaz çıkmış; 2019'da bağıra bağıra söylenen kentsel dönüşüm yalanının cilasını bugün sahada seçmene çekiyor. Biz bu yalanı biliyoruz. Biz de  vatandaşımız da sizi tanıyor. İşiniz çok zor. Bu seçimi kaybettiniz. Size oradan iş çıkmaz.  Yerel seçimlerde milletimiz gereken cevabı hakkıyla verecektir" ifadelerini kullandı.

Samsun Samsun Haber İlkadım CHP Seçim 31 Mart Murat Şenel