CHP İlkadım Belediye Başkan Adayı Murat Şenel'den, dernek binası sözü

TAKİP ET

CHP İlkadım Belediye Başkan Adayı Murat Şenel, üye çoğunlu İlkadım'da olan ancak yer bulamadıkları için Atakum ilçesindeki bir parkta yer alan binada hizmet veren Samsun Güvercin Yetiştiricileri ve Serinofil Derneği'ne, dernek binası sözü verdi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İlkadım Belediye Başkan Adayı Murat Şenel, Atakum ilçesindeki Güvercin Park'ta yer alan Samsun Güvercin Yetiştiricileri ve Serinofil Derneği'ne ziyarette bulundu. Dernek Başkanı Hikmet Şimşek, yönetim kurulu üyeleri ve dernek üyeleri ile bir araya gelen Murat Şenel, derneğe İlkadım ilçesinde yeni bir hizmet binası sözü verdi.

CHP'li Murat Şenel, "Bizim dönemimizde İlkadım Belediyesi'nin kapıları sivil toplum kuruluşlarına her daim açık olacak. İstişare ve ortak akıl çerçevesinde yakın temas halinde olacağız" dedi. Murat Şenel, şöyle devam etti: "Dernek üyesi arkadaşlarımızın her buluşma günü İlkadım'dan Atakum'a gitmek zorunda kalıyor. Bu problemi biz ortadan kaldıracağız. Dernek binasını sizlere söz veriyorum ve size hediye edeceğiz."

CHP İlkadım Belediye Başkan Adayı Murat Şenel Samsuna dernek binası sözü Samsun Güvercin Yetiştiricileri Serinofil Derneğine bina sözü siyaset samsun samsun haber gündem haber