CHP İlkadım Belediye Başkan Adayı Murat Şenel: Rakibim projemizi kopyaladı

TAKİP ET

CHP İlkadım Belediye Başkan Adayı Murat Şenel, İYİ Parti'nin adayı Necattin Demirtaş'ın 'Kadın El Emeği Ürün Satışı' projesini kopyaladığını söyledi. Şenel, "Projelerimizin albenisi rakiplerimizi de cezbediyor" dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İlkadım Belediye Başkan Adayı Murat Şenel, projelerinin kopyalandığını öne sürerek, İlkadım Belediye Başkanı ve İYİ Parti'nin adayı Necattin Demirtaş'ın; 'Kadın El Emeği Ürün Satışı' projesini alarak, halka kendi çalışması gibi sunduğunu söyledi.

KADIN EL EMEĞİ 
ÜRÜN SATIŞI PROJESİ

Murat Şenel, proje tanıtım toplantısında açıkladığı 'Kadın El Emeği Ürün Satışı' projesinden şu sözlerle bahsetmişti; "Ev ekonomisine katkı sağlamak için ürün üreten hanımefendileri asla yalnız bırakmayacağız. Kadın kardeşlerimizin el emeği göz nuruyla yaptıkları ürünleri, sokak köşelerinde yerlere kurdukları tezgahlarda satmak zorunda kaldıklarını görmeyeceksiniz. 'Kadın El Emeği Ürün Satışı' projemizle belediye olarak, el emeğiyle üretilen o değerli ürünleri kendilerinden teslim alacağız, kataloglayacağız ve e-satış üzerinden satışa sunacağız. Ayrıca kuracağımız kapalı pazar yerleri aracılığıyla da bu ürünlerin satışını sağlayacağız."

İYİ Parti'nin adayı Necattin Demirtaş tarafından "El emeğinden ev ekonomisine", "Ürünler internetten satılacak" başlıkları altında projelerinin kopyalanarak, halka yeni bir proje gibi sunulduğunu söyleyen Murat Şenel, "Buradan diyoruz ki; taklitler aslını yaşatır. Bizi takip etmeye devam edin, İlkadım'a hizmet etmek için geliyoruz" diye konuştu.

samsun CHP İlkadım Belediye Başkan Adayı Murat Şenel Rakibim projemizi kopyaladı iddiası seçim siyaset samsunhaber gündem haber