CHP'li Hayati Tosun: 'Çözüm Odaklı Olacağız'

TAKİP ET

CHP Samsun Milletvekili Aday Adayı Hayati Tosun, "Kamu emekçilerinin, üreticinin, işçinin, köylünün ve esnafın, tarımın sesi olacak, sorunlara gerçekçi çözümler üretebilmek için birlikte çalışacağız" dedi.

14 Mayıs'ta yapılacak olan genel seçimler için CHP'den Samsun Milletvekili Aday Adayı olan Hayati Tosun, müracaatını yaptıktan sonra seçim çalışmalarına başladı. Hayati Tosun, Bafra ve 19 Mayıs ilçelerinde yaptığı parti ziyaretinin ardından Birleşik Kamu İş ve Eğitim İş Samsun Şubesi'ni ziyaret etti.

CHP Bafra İlçe Örgütü'nü ziyaret ederek, İlçe Başkanı Vahit Perçin ve ilçe yöneticileri, partililerle bir araya gelen Hayati Tosun, daha sonra Kosovalılar Derneği'nde Dernek Başkanı Yunus Gün ve üyeleri ile buluştu. Ziyarette sorunlar, çözüm önerileri ve Millet İttifakı iktidarından beklentiler ve yapılacak olan çalışmalar hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.

GÜNDEM KAMU EMEKÇİLERİ
CHP Bafra İlçe Başkanı Vahit Perçin, "Aday adayımız Hayati Tosun, partimize hizmet etmiş, 3 dönem Ziraat Mühendisleri Odası Başkanlığı yapmış, tarım konusunda her zaman üreticilerimizin yanında olmuş bir üyemizdir. Kendisine teşekkür eder, çıktığı bu yolda başarılar dileriz" dedi.

Daha sonra 19 Mayıs CHP İlçe Başkanı Yakup Konuş ve İlçe yöneticileri ve partililerle bir araya gelerek adaylığı konusunda değerlendirmelerde bulunan CHP Samsun Milletvekili Aday Adayı Hayati Tosun, projeleri ve çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Birleşik Kamu İş Samsun İl Başkanı Onur Gündüz ve Eğitim İş Samsun Şube Başkanı Volkan Erken'i ziyaret eden Hayati Tosun, kamu emekçilerinin sorunlarını bildiğini, yaşanan ekonomik sıkıntılar ve hayat pahalılığının kamu emekçilerini ne kadar zorladığının farkında olduklarını söyledi. 

TARIMIN SESİ OLACAĞIM
CHP'li Hayati Tosun; şöyle konuştu; "Millet İttifakı iktidarında öncelik işçi memurların ve dar gelirli vatandaşlarımızın gelir ve refah seviyesini yükseltmek, demokratik ve ekonomik haklarının verilmesini sağlamak olacaktır. Milletvekili olduğumda TBMM çatısı altında kamu emekçilerinin, üreticilerin, işçi, köylü ve esnafın, tarımın sesi olacak, sorunlara gerçekçi çözümler üretebilmek için birlikte çalışacağız!"

Eğitim İş'teki ziyarete ayrıca Tarım Orman İş Samsun İl Temsilcisi Şükrü Çoban, Eğitim İş Atakum İlçe Başkanı Ramazan Kurnaz, Tekkeköy İlçe Başkanı Volkan Altun ve Samsun Şube Yönetim Kurulu üyeleri de hazır bulundu.