CHP'li Hayati Tosun'dan İlçe Örgütlerine Teşekkür

TAKİP ET

CHP Samsun Milletvekili Aday Adayı Hayati Tosun; Terme, Ayvacık, Salıpazarı ve Çarşamba'da ilçe örgütlerini, Saadet Partisi GİK Üyesi ve Samsun İl Başkanı Salih Şen'i ziyaret etti. Hayati Tosun; "İlçelerde her sandığa bir görevli uygulamasının tamamlanmasının çok sevindirici" dedi.

14 Mayıs'ta yapılacak olan seçimler yaklaşırken, ziyaretlerini hızlandıran CHP Samsun Milletvekili Aday Adayı Hayati Tosun, CHP ilçe örgütleri ile birlikte sivil toplum ve meslek kuruluşları, vatandaşları da ziyaret ediyor, CHP'nin uygulayacağı politikalar hakkında bilgi veriyor.

Hayati Tosun, Çarşamba İlçe Örgütü ziyareti sırasında kendisini davet eden Saadet Partisi GİK Üyesi ve Samsun İl Başkanı Salih Şen'i de ziyaret ederek, seçim güvenliği, yapılacak çalışmalar ve Samsun'daki durum ile ilgili olarak görüş alışverişinde bulundu. 

CHP Samsun Milletvekili Aday Adayı Hayati Tosun, kendisini davet eden Saadet Partisi GİK Üyesi ve Samsun İl Başkanı Salih Şen'i de ziyaret etti.

Çarşamba, Terme, Salıpazarı ve Ayvacık ilçe başkanlıklarını ziyaret eden CHP'li Hayati Tosun, ilçelerin seçim ve sandık güvenliği ile ilgili olarak yapılacak çalışmalar, alınacak önlemler ve sağlanacak katkılarla ilgili olarak görüş alışverişinde bulundu, partililerin ve yönetim kurulu üyelerinin öneri ve taleplerini dinledi.

İLÇELER SEÇİME HAZIRKITA

Terme, Ayvacık, Salıpazarı ve Çarşamba'da sandık görevlilerinin tamamlandığı, ilçelerde her sandığa bir görevli uygulamasının tamamlanmasının çok sevindirici olduğunu ifade eden Hayati Tosun, şöyle konuştu; "Terme İlçe örgütümüz, 6'lı masayı oluşturan partilerin ilçe temsilcileri ile organize olmuş durumda, başarılı çalışmalara imza atmışlar. Salıpazarı örgütümüz rekor kırdı.

Her sandığa 2 gözlemci yerleştirilmiş, Salıpazarı'nın tüm mahallelerinde çalışmalar devam ediyor. Ayvacık örgütümüz, fedakarca CHP'nin oylarının artması, Cumhurbaşkanı Adayımız Kemal Kılıçdaroğlu'nun birinci turda seçilmesi ve TBMM'de çoğunluğun sağlanması amacını gerçekleştirmek için ellerinden geleni yapıyor.

Çarşamba'da da seçime yönelik çok güzel çalışmalar yapılmış. Ben bu ilçelerimizdeki arkadaşlarımızı kutluyor ve teşekkür ediyorum. Gördüğümüz tabloda bu ucube sistem kaybedecek ve demokratik parlamenter sisteme geçiş sağlanacak, yolsuzlukların, adaletsizliklerin ve her türlü kanunsuzluk ve hukuksuzluğun hesabı sorulacak" dedi. 

N.Alper CABBAR

CHP'nin Terme, Ayvacık, Salıpazarı ve Çarşamba ilçe örgütlerini ziyaret eden Hayati Tosun, "İlçelerimizdeki arkadaşlarımızı kutluyor ve teşekkür ediyorum" dedi.